Θρίαμβος του Ρόσι στη Monza! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Θρίαμβος του Ρόσι στη Monza! (vid)
Ο Βαλεντίνο Ρόσι γίνεται ο πολυνίκης του Ράλλυ Monza με 6 νίκες! Ο «Γιατρός» έγραψε ιστορία στον καθιερωμένο πλέον θεσμό του Monza Rally Show, καθώς νίκησε στα ίσια τους Μίκελσεν, Νέβιλ, Μπονανόνι και Καϊρόλι.

Ο Ρόσι συμμετείχε για άλλη μια φορά με ένα Ford Fiesta WRC που ετοίμασε η M-Sport με την υποστήριξη της Monster Energy. Απέναντι του είχε τον Μικελσεν με συνοδηγό του, τον Νέβιλ!!! Καθόλου αμελητέα ποσότητα Ο Μάρκο Μπονανόνι που βρισκόταν συνεχώς μέσ αστο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Ρόσι, πριν κάνει ένα λάθος και πέσει 4ος.

Την πρώτη μέρα του αγώνα, οι Μίκελσεν/Νέβιλ κατάφεραν να είναι πρώτοι με τους Καϊρόλι/Φαπάνι στην 2η θέση και τους Μπονανόνι/Πιρόλο στην 3η. Ο Ρόσι έμεινε 4ος καθώς πήρε ποινή 5 δευτερολέπτων γιατί ακούμπησε στην 2η ειδική έναν κώνο! Το Σάββατο όμως επιτέθηκε και κέρδισε τις ειδικές «Maxi Grand Prix 1» και «Grand Prix» τερματίζοντας στην πρώτη θέση αλλά με διαφορά μόλις 0,1 δλ.(!) από τους ανταγωνιστές του. Και σήμερα Κυριακή, οι Ρόσι /Κασίνα έκαναν την επίθεσή τους κερδίζοντας τις δύο από τις τρεις ε.δ. της ημέρας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς έφτασαν στην τελευταία ειδική στη 2η θέση! πίσω από τους πό τους Μπονανόνι/Πιρόλο. Η τελευταία ειδική διαδρομή-σπριντ των μόλις 1.350 μέτρων ήταν καθοριστική αφού οι μέχρι τότε πρωτοπόροι Μπονανόνι/Πιρόλο έχασαν 12 δευτερόλεπτα όταν έβησε ο κινητήρας τους σε μια φουρκέτα. Παρά το γεγονός πως οι Μίκελσεν/Νέβιλ νίκησαν σε αυτήν την ειδική, νικητής του αγώνα κατάφερε στο νήμα να είναι ο Ρόσι, σημειώνοντας την 6η του νίκη στο θεσμό.

Δείτε εδώ τα video όπως ανεβαίνουν στο site του Ράλλυ Monza.

Δείτε εδώ το video που βρήκαμε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!