Ντοβιτισόζο: «Ο Χόρχε δεν με κράτησε παρά τις οδηγίες της ομάδας»

Γιώργος Βαρίνος
Ντοβιτισόζο: «Ο Χόρχε δεν με κράτησε παρά τις οδηγίες της ομάδας»
Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο δίνει μια άλλη διάσταση στο τι έγινε στον αγώνα της Βαλένθια. Στις δηλώσεις του, ο Ντόβι λέει ότι δεν αισθάνθηκε πως τον κράτησε πίσω του ο Λορένθο παρά τις οδηγίες της ομάδας που έβλεπε να εμφανίζονται στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού.

Στις δηλώσεις του ο Ντοβιτσιόζο δίνει μια άλλη διασταση του τι ακριβώς έγινε και πως το είδαμε όλοι εμείς απ' έξω: «Απλώς δεν είχαμε την ταχύτητα. Ο Χόρχε με έκανε να ακολουθώ τον ρυθμό. Σε όλο τον αγώνα είμασταν πάνω από το όριο. Ήμουν ελαφρά πιο γρήγορος από τον Χόρχε αλλά σε μερικές στροφές έμενα πίσω και δεν μπόρεσα πουθενά να τον φτάσω και να τον περάσω. Είμαι χαρούμενος γιατί προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και αν έπεφτε ο Μαρκ μπορεί να κάναμε και την υπέρβαση αλλά δεν έγινε έτσι. Στην αρχή ήθελα να ξεπεράσω τον Χόρχε, αλλά σε μερικές στροφές ήμουν πιο αργός και στο τέλος δημιούργησε έναν καλό ρυθμό. Ήταν καλό για μένα να τον ακολουθώ γιατί έτσι μπορούσα να μείνω μαζί τους. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για ότι καταφέραμε σε αυτό το πρωτάθλημα.»

Ερωτηθείς τι σκέφτηκε όταν είδε ότι ο Μάρκεζ σχεδόν έπεσε μπροστά τους, ο Ντόβι απάντησε: «Δεν με εξέπληξε! Πλέον αυτό είναι ένα τυπικό θέμα για τον Μαρκ το έχει κάνει δεκάδες φορές.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!