Ο Μάρκεζ έφερε την ανατροπή στο FP3

Gazzetta team
Ο Μάρκεζ έφερε την ανατροπή στο FP3
Με γρήγορο ρυθμό και ώριμη οδήγηση, ο Μαρκ Μάρκεζ κατάφερε να γράψει τον ταχύτερο χρόνο, στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Βαλένθια.

Χθες, ο Μαρκ Μάρκεζ σημείωσε πτώση και ο Χόρχε Λορένθο είχε τον ταχύτερο γύρο στο FP2, όμως το FP3 έφερε ανακατατάξεις και ο Μάρκεζ ήταν ο γρηγορότερος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda πέτυχε τα αποτελέσματα που ήθελε με ώριμη οδήγηση και πολύ καλό ρυθμό, σημειώνοντας χρόνο 1.30,255! Λίγο πίσω του ήταν ο Ζαρκό, που επίσης παλεύει για καλές θέσεις και το πετυχαίνει, ενώ ο Αντρέα Ιανόνε μπήκε στην τριάδα με τη Suzuki του.

Δανία – Ιρλανδία με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Χόρχε Λορένθο, που χθες ήταν ο γρηγορότερος βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Άλεξ Ρινς και τον Πίρο. Έβδομος ο Μίλερ, όγδοος ο Βαλεντίνο ρόσι και Πεντρόσα, Πολ Εσπαργκαρό ήταν οι δύο που συμπληρώνουν τους δέκα. Ο Ρόσι δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σήμερα και ο χρόνος που είχε γράψει δεν τον πήγαινε κατευθείαν στην Q2, όμως ευτυχώς, λίγα λεπτά πριν το τέλος πέτυχε έναν καλύτερο που τον έβαλε στην όγδοη θέση. Πτώση σημείωσαν οι Ραμπάτ (δύο φορές), Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μίλερ και Ρέντινγκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!