Ισχυρή η εμφάνιση του Ιανόνε στην πρώτη προπόνηση της Βαλένθια

Gazzetta team
Ισχυρή η εμφάνιση του Ιανόνε στην πρώτη προπόνηση της Βαλένθια
Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το MotoGP είναι αυτή την Κυριακή και οι προπονήσεις άρχισαν, με τον Αντρέα Ιανόνε να έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο σκέλος.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τον καλύτερο ρυθμό είχε ο Αντρέα Ιανόνε με τη Suzuki του στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών της Βαλένθια, αφήνοντας πίσω του τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Μάλιστα ο δεύτερος ταχύτερος ήταν ο Τζακ Μίλερ και τρίτος ο Πολ Εσπαργκαρό, με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο και τον Μαρκ Μάρκεζ να «περιορίζονται» στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα! Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν έκτος και από εκεί και πέρα, είχαμε Ζαρκό, Κράτσλοου, Καλιο και Πεντρόσα για την κορυφαία δεκάδα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν αρκετά πιο πίσω και συγκεκριμένα, στην 18η θέση και περιμένουμε τα επόμενα σκέλη των προπονήσεων για να τον δούμε να γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικός. Πάντως, βλέπουμε πως οι περισσότεροι χρόνοι ήταν πολύ κοντά και όλοι οι αναβάτες από την πρώτη έως και τη δωδέκατη θέση, στην οποία βρισκόταν ο Χόρχε Λορένθο, «έπαιζαν» από 1.31,045 έως 1.31,980. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!