Ο Νότης Παπαπαύλου στο Παγκόσμιο!

Γιώργος Βαρίνος
Ο Νότης Παπαπαύλου στο Παγκόσμιο!
Ο Νότης Παπαπαύλου πήρε το εισιτήριο του προγράμματος της Yamaha’s bLU cRU, για μια χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των αγώνων ταχύτητας, στην κατηγορία WorldSSP 300 που γίνεται μαζί με τα SΒΚ.

Το πρόγραμμα Blu Cru της Yamaha έχει στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη της νέας γενιάς ταλέντων οδήγησης, τόσο σε ασφάλτινες πίστες, όσο και σε off-road αγώνες.

Οι κορυφαίοι οδηγοί της ομάδας στους θεσμούς MXGP, Enduro, Rally Dakar, World SBK, WorldSSP και Endurance έχουν την δυνατότητα να γίνουν πρεσβευτές του bLU cRU, αποτελώντας έτσι ένα παράδειγμα για την αγωνιστική γενιά του αύριο. Αναδεικνύοντας αξίες όπως η πειθαρχία, η αγωνιστική αφοσίωση, η τέλεια φυσική κατάσταση και ο σεβασμός, θα θέτουν τα πρότυπα για τους νέους οδηγούς της bLU cRU. Ο φετινός Έλληνας πρωταθλητής στην κατηγορία νέων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (ΠΠΤ), Νότης Παπαπαύλου, επιλέχθηκε από την Yamaha στον θεσμό του WorldSSP 300. Μαζί με άλλους 10 αναβάτες οι οποίοι αναδείχθηκαν από τα εθνικά τους πρωταθλήματα συμμετείχε σε ένα Masterclass που οργάνωσε η Yamaha στην Latina της Ιταλίας.

Ο Παπαπαύλου ξεχώρισε μαζί με τους Λούκα Μπερνάρντι και Αλεσάντρο Αρκανγκέλι από την Ιταλία, Χιούγκο Ντε Κανσέλις από την Γαλλία, Ντένις Κούπμαν από την Ολλανδία και Γκαλάνγκ Χεντρα Πρατάμα από την Ινδονησία.

Αυτό ίσως είναι το πρώτο βήμα για μια μεγάλη καριέρα του Νότη στο εξωτερικό, που θα έχει την ευκαιρία να διακριθεί και να δείξει το ταλέντο του στους ανθρώπους των ομάδων και των χορηγών. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μπράβο στον Νότη για την μεγάλη αυτή διάκριση που τον κάνει Παγκόσμιο. Είναι στο χέρι του τώρα, να κάνει όλα αυτά που πρέπει, για μια μεγάλη καριέρα στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!