Ντοβιτσιόζο: «Η απογοήτευση έφερε την πτώση»

Πέτρος Πιτσίνης
Ντοβιτσιόζο: «Η απογοήτευση έφερε την πτώση»
Ο αναβάτης της Ducati δεν ήταν ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του στις κατατακτήριες δοκιμές και για αυτό σημείωσε πτώση, καθώς έκανε πολλά λάθη.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο είχε μία πτώση σήμερα στο Φίλιπ Άιλαντ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Ο Ιταλός αναφέρει ότι δεν είχε σωστή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα του και ότι λόγω αυτού, έκανε τρία λάθη τα οποία τον οδήγησαν στο πέσιμο, όμως δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος. Ο ίδιος παραδέχεται ότι η μέτρια επίδοσή του επηρέασε πολύ την εικόνα του και ότι κάποια στιγμή απογοητεύτηκε, με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρό μυαλό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βαλένθια – Σεβίλλη με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

«Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν τη μαλακή γόμα ελαστικού. Εγώ όμως δεν είχα την ιδανική αίσθηση για να κάνω καλό χρόνο. Το Φίλιπ Άιλαντ έχει περίεργα χαρακτηριστικά, πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να περνάς πολύ γρήγορα από τις στροφές. Αν δεν έχεις καλή αίσθηση χάνεις πολύτιμα δέκατα ανάμεσα στις στροφές. Στον ταχύτερό μου γύρο έκανα τρία λάθη. Θα μπορούσα να πάω και πιο γρήγορα οπότε δεν έχω καμία δικαιολογία, όμως σίγουρα η πραγματικότητα σε ο,τι αφορά τον γρήγορο ρυθμό στον αγώνα, είναι εντελώς διαφορετική» είπε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!