Mάρκεζ: «Κανείς δεν ξέρει,ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα»

Γιώργος Βαρίνος
Mάρκεζ: «Κανείς δεν ξέρει,ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα»
Το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και ακούω κάποιους να λένε πως σχεδόν το πήρα. Αλλα ήταν 16 πόντοι η διαφορά και τώρα είναι 11! Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα. Όλα είναι ρευστά με μόλις 3 αγώνες να μένουν.

Ο επικεφαλής του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP, Μαρκ Μάρκεζ λέει ότι η μάχη του τίτλου για το 2017 είναι ανοιχτή μετά από τη νίκη του Ντοβιτσιόζο στο Motegi. Ο Μάρκεζ ήταν στην πρώτη θέση όταν ένα γλύστρημα έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο γύρο στον Ντοβιτσιόζο να περάσει εκείνος πρώτος την γραμμή τερματισμού.

Ξάνθη – ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αραούχο ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει αυτό το πρωτάθλημα αλλά είναι εκπληκτικό το να μαχόμαστε τόσο καθαρά σε κάθε αγώνα. Για μένα, η δεύτερη θέση είναι εντάξει επειδή βρισκόμαστε μπροστά στο πρωτάθλημα, αλλά πήρα πολλά ρίσκα. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο, καθώς η Ducati και ο Ντοβιτσιόζο είναι πολύ γρήγοροι εδώ. Προσπαθήσαμε και ένοιωθα καλά, αλλά σήμερα στον αγώνα με πολύ νερό, είδα ότι και ο Dovi ήταν επίσης πολύ γρήγορος. Τότε έκανα ένα λάθος στη στροφή 8 και με προσπέρασε στην 11, επειδή ήταν πιο δυνατός στα φρένα. Έχασα πολύ χρόνο και είπα ότι θα προσπαθήσω στην τελευταία στροφή και θα δούμε πώς θα πάει και ήταν λίγο πολύ όπως στην Αυστρία. Τελικά η δεύτερη θέση ήταν πολύ καλή, χαίρομαι γιατί είμαστε σε καλό δρόμο.
Ο Dovi είναι επίσης πολύ συγκεντρωμένος και πολύ γρήγορος και στις βρόχινες συνθήκες είναι πολύ ισχυρός. Στην Αυστραλία, στη Μαλαισία, η την Βαλένθια μπορεί να βρέχει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σε κάθε περίπτωση, είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτές τις συνθήκες. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!