Xαρούμενος ο Ντοβιτσιόζο για την νίκη στο Motegi

Γιώργος Βαρίνος
Xαρούμενος ο Ντοβιτσιόζο για την νίκη στο Motegi
Τρομερά χαρούμενος ο άξιος νικητής του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, Αντρέα Ντοβιτσιόζο κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το πως έφτασε σε αυτή την εκπληκτική νίκη που τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής μόλις 11 βαθμών, από τον μεγάλο του ανταγωνιστή Μαρκ Μάρκεζ.

Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, δείχνει πως δίκαια βρίσκεται ανάμεσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος καθώς περνά την πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του. Για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά καταφέρνει στον τελευταίο γύρο να αντιμετωπίσει τον Μαρκ Μάρκεζ και να νικήσει αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την επειθετικότητα του Ισπανού στην τελευταία στροφή.

Ξάνθη – ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αραούχο ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αγώνας για γερά νεύρα το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, όπου η αγωνία κορυφώθηκε στους τελευταίους γύρους με τελικό νικητή τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο ίδιος αναφέρει στους δημοσιογράφους: «Από την αρχή είχα καλό ρυθμό. Δεν απογοητεύτηκα από την 9η θέση της εκκίνησης και ήξερα πως με τις συνθήκες που επικρατούσαν, η θέση εκκίνησης δεν έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο. Προσπάθησα να μην χάσω την επαφή μου με την κορυφή και τον Μαρκ και το κατάφερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είμασταν συνεχώς στο όριο και στους τελευταίους γύρους όταν περάσαμε τον Ντανίλο, άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως τα λάστιχά μου τελειώνουν. Όταν είδα πως δεν μου έκανε διαφορά ο Μαρκ κατάλαβα πως και τα δικά του λάστιχα θα ήταν σε κακά χάλια. Οι τελευταίοι 3 γύροι ήταν τρομερά έντονοι. Δεν έπρεπε να κάνω λάθος καθώς συνεχώς τα λάστιχά μου χειροτέρευαν. Όταν έκανε το λάθος ο Μαρκ κατάλαβα πως τα δικά του λάστιχα είχαν καταστραφεί και επιτέθηκα. Μόλις τον πέρασα ήξερα πως θα προσπαθήσει πάλι στην τελευταία στροφή και φρόντισα να τον αντιμετωπίσω με σύνεση. Είμαι τρομερά χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Με βοηθά στην ψυχολογία και πλέον στους αγώνες που απομένουν θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!