Βινιάλες: «Ξεγλιστράει το πρωτάθλημα»

Πέτρος Πιτσίνης
Βινιάλες: «Ξεγλιστράει το πρωτάθλημα»
Ο αναβάτης της Yamaha θεωρεί ότι ο φετινός τίτλος είναι πλέον μακριά και ότι δύσκολα θα μπορέσει τελικά να τον διεκδικήσει, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του.

Με έναν πολύ ικανό και σταθερό στην απόδοσή του Μαρκ Μάρκεζ, η διεκδίκηση του τίτλου στο MotoGP από άλλους αναβάτες έχει αρχίσει να γίνεται μια δύσκολη υπόθεση. Το ίδιο ισχύει και για τον ταλαντούχο Μάβερικ Βινιάλες της Yamaha, ο οποίος φέτος είχε τη δυναμική να πρωταγωνιστήσει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μοτοσυκλέτα του. Ο αναβάτης της Yamaha, είπε:

«Δοκιμάσαμε τα πάντα. Ειλικρινά, τίποτα δεν βοηθάει και η πρόσφυση που (δεν) έχουμε μας ταλαιπωρεί όλο το χρόνο. Κάνω ο,τι μπορώ. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα με τη μοτοσυκλέτα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Σίγουρα είναι κρίμα, επειδή προσπαθώ να κερδίσω τον τίτλο, αλλά με αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι αδύνατο, δεν μπορώ να κάνω τίποτα στη βροχή. Ο,τι κι αν κάνω, αν οδηγώ ήρεμα, αν οδηγώ επιθετικά, αν φρενάρω νωρίς ή πολύ αργά, δεν αλλάζει, δεν έχω πρόσφυση. Κάθε φορά που βγαίνω στην πίστα και βλέπω τον εαυτό μου στη δέκατη θέση, βλέπω το πρωτάθλημα να ξεγλιστράει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!