Φαβορί ο Λορένθο, λέει ο Μάρκεζ

Πέτρος Πιτσίνης
Φαβορί ο Λορένθο, λέει ο Μάρκεζ
Ο αναβάτης της Repsol Honda αναγνωρίζει πως ο Ισπανός της Ducati έχει φοβερό ρυθμό στο Μότετζι και ότι, πιθανότατα, θα είναι και ο νικητής του αγώνα.

Ο Χόρχε Λορένθο σήμερα, σημείωσε πτώση στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη δεύτερη, με βρεγμένο οδόστρωμα, ήταν ο τέταρτος ταχύτερος. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ενθουσιάζει όμως σύμφωνα με τον Μαρκ Μάρκεζ, της Repsol Honda, είχε τον πιο σταθερό ρυθμό και με δεδομένο ότι δεν έχει το άγχος κατάκτησης του τίτλου, είναι πολύ πιθανό να κερδίσει.

«Αν κοιτάξεις τους χρόνους, ο Λορένθο είναι το φαβορί. Έχει καλύτερο ρυθμό από εμάς και τίποτα να χάσει. Όμως ο Ντοβιτσιόζο είναι επίσης καλός, όπως και εμείς» είπε ο Μάρκεζ. Ο ίδιος ο Λορένθο, είπε στις δηλώσεις του:

«Εκτός από την πτώση, ήταν μια καλή μέρα. Η δεύτερη περίοδος ήταν πολύ καλή, ειδικά προς το τέλος είχα πολύ καλό ρυθμό. Είμαστε αισιόδοξοι και θα παλέψουμε για την πρώτη γραμμή στην εκκίνηση ή και την pole position.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι, καθώς και στη βροχή είχαμε πολύ καλό και σταθερό ρυθμό φτάνοντας στην τέταρτη θέση. Σίγουρα θα είναι μεγάλος ο αγώνας και δύσκολες οι συνθήκες καθώς βρέχει αρκετά δυνατά, δεν είναι εύκολο να στέκεσαι στη μοτοσυκλέτα. Αλλά είμαστε γρήγοροι και αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!