Αγαλλίαση το βάθρο για τον Οκόν και τον Στρολ

Γιώργος Βαρίνος
Αγαλλίαση το βάθρο για τον Οκόν και τον Στρολ
Τόσο ο Οκόν, όσο και ο Στρολ είναι πολύ καλά φιλαράκια έξω από την πίστα. Σήμερα το γλέντησαν πάνω στο βάθρο με την 2η και 3η θέση που πήραν αντίστοιχα.

Και για τους δύο υπήρχαν αμφισβητήσεις. Ο μεν Οκόν πως είναι προστετευόμενος της Mercedes και ο δε Στρολ πως είναι απλώς γιος του δισεκατομμυριούχου μπαμπά του. Σήμερα και οι δύο έκλεισαν αρκετά στόματα καθώς δίκαια ανέβηκαν στο βάθρο εκμεταλλευόμενοι την τρικυμία εν κρανίο που είχαν τα πιτ της Mercedes. O Oκόν φανερά συγκινημένος αναφέρει: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά η φετεινή. Έκλαιγα όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού. Συνέχισα να παλεύω όλη την χρονιά και προσπαθούσα να βελτιώνομαι αγώνα με τον αγώνα. Είναι εύκολο να χάσει το κουράγιο σου όταν πάνε άσχημα τα πράγματα. Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι που έδειχναν πως πιστεύουν σε μένα και αυτό ήταν κάτι το οποίο μου έδωσε ώθηση. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό το βάθρο. Πιστεύω ότι όλη τη χρονιά είχα πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Ντανιέλ Ρικάρντο. Πάλεψα με την απόδοσή μου, έκλεισα την ψαλίδα όσο πέρναγαν οι αγώνες και αυτό που κατάφερα σήμερα ήταν η καλύτερη επιβράβευση.».

Αντίστοιχα ο Λανς Στρολ ήταν και αυτός ευτυχισμένος αλλά όχι συγκινημένος και φυσικά απέδειξε σε όλους πως βρίσκεται στην F1 με την αξία του. «Αυτό το οποίο καταφέραμε σήμερα ήταν να βρεθούν και τα δύο μας αυτοκίνητα στο βάθρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν ομάδα. Πολύ ικανοποιημένοι. Είναι το ιδανικό αυτό το πλασάρισμα για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σέρχιο. Περίμενε πολύ καιρό για να το σήζει αυτό και του αξίζει. 'Εχει ακόμη έναν αγώνα με την ομάδα και εύχομαι για εκείναον να τα πάει και εκεί καλά. Περίμενε πολύ αυτή την νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν. Στη μονομαχία μαζί του δεν μπόρεσε να αντέξω και με προσπέρασε. Αλλά γενικά είμαι χαρούμενος με την 3η θέση.»


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!