Williams: «Η σειρά του Netflix θα δείξει την αλήθεια για το 2019»

Πέτρος Σηφαλάκης
Williams: «Η σειρά του Netflix θα δείξει την αλήθεια για το 2019»
Η επικεφαλής της Williams λέει ότι η σειρά Drive to Survive θα εξηγήσει κάποια πράγματα για την ομάδα μέσα στο 2019, που τους οδήγησαν να χάσουν 2,5 μέρες δοκιμαστικών.

Οι περισσότεροι φίλοι της Formula 1 θα έχουν παρακολουθήσει το Drive to Survive στο Netflix, τη σειρά που σε... βάζει μέσα στις ομάδες της Formula 1 και εξηγεί πολλά πράγματα που ούτε είχαμε σκεφτεί ποτέ! Η Williams, λέει ότι στη νέα σεζόν της σειράς, θα εξηγηθούν πολλά. Πέρυσι, η ομάδα τα πήγε πολύ άσχημα και τελείωσε στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με μόλις ένα βαθμό! Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, μπόρεσε για μια φορά να τερματίσει στη δέκατη θέση και για αυτό πήραν και αυτό το βαθμό, ενώ ο Ράσελ, δεν έφτασε ποτέ στη δεκάδα. Η σεζόν ξεκίνησε έτσι κι αλλιώς άσχημα για εκείνους καθώς λόγω προβλημάτων που είχαν, έχασαν μεγάλο μέρος των δοκιμαστικών, μέχρι να ετοιμάσουν το FW42, το περσινό τους μονοθέσιο. Η Κλερ Γουίλιαμς, επικεφαλής της ομάδας της Williams, μίλησε για το Drive to Survive και το στόρι που θα περιγράψουν σε ένα επεισόδιό τους.

Οι δηλώσεις

«Δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη, όμως το επεισόδιο που εξηγεί τις δοκιμές του 2019, μας επέτρεψε εμάς σαν ομάδα να πούμε μια βερσιόν γεγονότων που υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε στον κόσμο. Μας επέτρεψε να δείξουμε ότι πίσω από αυτές τις καταστάσεις, υπάρχει πόνος, αίμα, δάκρυα και ιδρώτας! Ο κόσμος πολλές φορές βλέπει μια κατάσταση και χωρίς να την καταλαβαίνει απόλυτα, κρίνει. Ελπίζω αυτό το επεισόδιο ότι θα εξηγήσει πολλά και θα δείξει την αλήθεια πίσω από όλα όσα συνέβησαν, εξηγώντας πόσο επίπονο ήταν για εμάς. Από τη δική μας οπτική γωνία ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να μαθευτούν αληθινές ιστορίες πίσω από δύο αυτοκίνητα που έβγαιναν να τρέξουν το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα του Netflix είναι εξαιρετική, αγνοείς τις κάμερες εντελώς. Δουλέψαμε μαζί τους δύο χρόνια τώρα και ήταν πάντα εξαιρετικοί. Σαν ομάδα πάντοτε ήμασταν ανοικτοί στον κόσμο και μοιραζόμασταν αυτό το εξαιρετικό σπορ, δείχναμε τι πάει να πει να είσαι μια ομάδα της Formula 1. Δεν μας ενοχλούν οι κάμερες που υπάρχουν γύρω μας, καταλαβάινουμε τι ακριβώς γίνεται» είπε η Κλερ Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!