Mπινότο: «Ενωμένοι οι Φέτελ και Λεκλέρ»

Gazzetta team
Mπινότο: «Ενωμένοι οι Φέτελ και Λεκλέρ»
Ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari αποκάλυψε ότι οι δύο οδηγοί του τηλεφώνησαν από κοινού μετά τη σύγκρουση μεταξύ τους στο Γκραν Πρι Βραζιλίας και χαρακτήρισε «εξαιρετικό» το κλίμα στη Scuderia.

Την προηγούμενη χρονιά συνέβησαν αρκετά περιστατικά, που έδειξαν ότι υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ και Σαρλ Λεκλέρ. Κορυφαία αρνητική στιγμή ήταν χωρίς αμφιβολία η σύγκρουση μεταξύ των δύο πιλότων στο Γκραν Πρι Βραζιλίας, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν και να εξελιχθεί ο αγώνας σε μεγάλο φιάσκο για τα κόκκινα μονοθέσια. Με βάση αυτά τα επεισόδια βγήκε προς τα έξω μία εικόνα κακού κλίματος εντός της ομάδας, την οποία διαψεύδει ωστόσο κατηγορηματικά ο πιο αρμόδιος άνθρωπος, δηλαδή ο διευθυντής της Ματία Μπινότο.

Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του Ελβετοϊταλού στο εταιρικό περιοδικό ‘’Ferrari-Magazin’’, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο που έχει αναπτυχθεί το ομαδικό πνεύμα. Είμαστε πολύ ενωμένοι και συμπαγείς, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, αν και μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται κάτι διαφορετικό».

Κοινό τηλεφώνημα από Φέτελ και Λεκλέρ

Ο Μπινότο προχωράει μάλιστα σε μία αποκάλυψη για να ενισχύσει τα λεγόμενά του, η οποία αναφέρεται στις ημέρες που ακολούθησαν μετά τον επεισοδιακό αγώνα στη Βραζιλία. «Την Τρίτη μετά το περιστατικό χτύπησε το τηλέφωνό μου και είδα στην οθόνη του τα ονόματα του Σεμπ και του Σαρλ μαζί. Ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και μετά μου τηλεφώνησαν από κοινού», δήλωσε ο διευθυντής της Scuderia.

Η σύγκρουση μεταξύ των δύο Ferrari στη Βραζιλία.

Για τον Μπινότο δεν ήταν αυτό απλά μία χειρονομία, αλλά «έδειξε ένα εντυπωσιακό ενωτικό πνεύμα». Ετσι και αλλιώς ο ίδιος έχει τονίσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι η σύγκρουση μεταξύ των δύο οδηγών της Ferrari στη Βραζιλία μπορεί να βγει τελικά σε καλό για την ομάδα. «Θα μας βοηθήσει, να έχουμε καλύτερη κατανόηση μεταξύ μας για εφέτος», υποστήριξε το κορυφαίο στέλεχος της ιταλικής ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!