Eυχές από τη Ferrari για τα γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ

Gazzetta team
Eυχές από τη Ferrari για τα γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ
Ο Μίκαελ Σουμάχερ συμπλήρωσε σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2020, 51 χρόνια ζωής και το διαδίκτυο πλημμύρισε με ευχές και μηνύματα για τον μεγάλο ασθενή μετά το σοβαρό ατύχημα τον Δεκέμβριο του 2013.

Σήμερα, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου του 2020, έκλεισε ο Μίκαελ Σουμάχερ τα 51 όμως δεν είναι σε θέση να γιορτάσει τα γενέθλιά του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013 στις γαλλικές Άλπεις. Ωστόσο οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν, όπως φαίνεται και από τα πολυάριθμα μηνύματα που κατακλύζουν το Διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με την ευκαιρία των γενεθλίων του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Οι ευχές της Ferrari

Η ομάδα της Ferrari ανέβασε στο Twitter τις ευχές της «Tanti Auguri Michael», δηλαδή «Χρόνια Πολλά» στα ελληνικά, συμπληρώνοντας «We’re all with you» (είμαστε όλοι μαζί σου).

Oι tifosi εύχονται στον «Σούμι»

Όμως και ο σύνδεσμος των φίλων της Ferrari, Tifosi Club, έστειλε το δικό του μήνυμα και στον 51χρονο πλέον μεγάλο ασθενή «Happy Birthday Michael Schumacher», ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον Μικ Σουμάχερ να πάει και αυτός στη Ferrari. Kάτι, το οποίο πάντως δεν πρόκειται να συμβεί πριν το 2022 σύμφωνα με τον διευθυντή της Scuderia, Ματία Μπινότο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!