Mercedes: «Δύσκολο να αγωνιστούμε όταν χάσαμε τον Λάουντα»

Gazzetta team
Mercedes: «Δύσκολο να αγωνιστούμε όταν χάσαμε τον Λάουντα»
Ο θάνατος του Νίκι Λάουντα έφερε βαρύ κλίμα στη Mercedes και όπως λέει ο Τότο Βολφ, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν για όλη την ομάδα.

Ο Νίκι Λάουντα ήταν μέσα στην οικογένεια της Mercedes και όταν έφυγε από τη ζωή, προφανώς τους επηρέασε. Όλοι τον λάτρευαν, ήταν πολύ κοντά με τους οδηγούς και τη διοίκηση, ενώ ο ίδιος ο Τότο Βολφ παραδέχεται ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς.

«Πάρα πολύ δύσκολες οι μέρες που έφυγε ο Νίκι. Μετά, τρέξαμε στο Μονακό. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο για όλη την ομάδα. Μπορείς να πεις ότι η ομάδα φέτος πέτυχε τον έκτο κατά σειρά τίτλο που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Ωστόσο για εμένα προσωπικά, ο θάνατος του Νίκι θα είναι το σημαντικό γεγονός της χρονιάς.

Τον σκέπτομαι καθημερινά και μου φαίνεται απίστευτο που πλέον δεν είναι μέλος της ομάδας μας. Οπότε, για όλους μας, το 2019 θα είναι η χρονιά που χάσαμε τον Νίκι. Μεγάλωσα μαζί του μέσα από πολλές σεζόν. Στο τέλος ήταν ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Συνεργάτης, φίλος, όλα. Δεν υπήρχε σχεδόν ούτε μια διοργάνωση που να μην ήμασταν μαζί. Αυτό χωρίς αμφιβολία είχε μεγάλη επίδραση σε εμάς» είπε ο Τότο Βολφ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!