Λεκλέρ: «Ενδιαφέρουσα πρόκληση να εξελίξουμε το αυτοκίνητο»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Ενδιαφέρουσα πρόκληση να εξελίξουμε το αυτοκίνητο»
Ο πιλότος της Ferrari είναι έτοιμος να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ακόμη καλύτερο μονοθέσιο!

Ανυπομονεί για την εξέλιξη του νέου μονοθεσίου της Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο πιλότος της Scuderia ανέβηκε πολύ γρήγορα από το 2014 που ξεκίνησε να συμμετέχει στα πρωταθλήματα (Formula Renault 2.0, Formula 3, Formula 2 κλπ), ενώ η μετακίνησή του από την Alfa Romeo Sauber πέρυσι, στη Ferrari, επιβεβαίωσε την καλή του δουλειά και το ταλέντο του.

«Γενικά, κάναμε μεγάλη πρόοδο το 2019 και νομίζω αυτό είναι το σημαντικότερο. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην καριέρα μου στα μονοθέσια, που μένω στην ίδια ομάδα από τη μια σεζόν στην άλλη. Αντιμετωπίζω μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για την εξέλιξη του νέου μας αυτοκινήτου» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τη χρονιά που πέρασε:

«Ήταν μια περίεργη σεζόν. Ξεκινήσαμε και ήμασταν μακριά από το σημείο που νομίζαμε ότι ήμασταν, μετά τις δοκιμές, οι οποίες ήταν πολύ θετικές και μας έδωσαν ελπίδες. Ο πρώτος αγώνας μας έδειξε ότι δυσκολευόμαστε πολύ. Μετά από αυτό όμως, νομίζω η εξέλιξη ήταν σημαντική. Ακόμη δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί ήμασταν τόσο εκτός του ρυθμού στο Όστιν. Τέλος πάντων, γενικά πιστεύω ότι ήταν μια θετική στον απολογισμό της σεζόν, εκτός του πρώτου αγώνα στην Αυστραλία».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!