H Ferrari δεν θα προσλάβει ποτέ τον Μαξ Φερστάπεν 

Πέτρος Σηφαλάκης
H Ferrari δεν θα προσλάβει ποτέ τον Μαξ Φερστάπεν 
Αν και είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς σήμερα στη Formula 1, ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει καμία πιθανότητα να οδηγήσει τα κόκκινα μονοθέσια, λόγω κάποιων δηλώσεών του στο παρελθόν.

Ακόμη κι αν έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει Παγκόσμιο Τίτλο ένας οδηγός της, η Ferrari είναι χωρίς αμφιβολία η πιο «ποθητή» ομάδα στο grid της Formula 1 και κάθε πιλότος θα ήθελε να βρίσκεται εκεί. Αυτός που ποτέ του δεν θα τα καταφέρει, είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός έχει όλο το ταλέντο και κάθε προοπτική για να βρεθεί σε ένα κορυφαίο μονοθέσιο, ωστόσο οι δηλώσεις του για τη Ferrari στο παρελθόν, του κόβουν κάθε ελπίδα.

Είχε υποστηρίξει, ότι η Scuderia χρησιμοποιούσε ένα παράνομο σύστημα το οποίο τους βοηθούσε σε κάποια σημεία και αύξανε την απόδοση του μονοθεσίου, οπότε έτσι, είχε πλεονέκτημα ισχύος. Είπε δηλαδή, ότι έκλεβαν τους αντιπάλους τους και αν δεν το έκαναν αυτό, δεν θα είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Φυσικά η Ferrari το αρνήθηκε και στην πορεία, δεν αποδείχτηκε τίποτα τέτοιο. Ο Λούις Καμιλέρι, CEO της Ferrari, είπε:

«Είχαμε συζητήσει για τον Μαξ παλιότερα, όμως πλέον δεν είναι στα πλάνα μας. Όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις, δεν πας πολύ μακριά. Είναι 22 ετών, γιατί να δίνουμε σημασία σε όσα λέει, όταν είμαστε η Ferrari; Η σιωπή είναι ισχυρότερη σε τέτοιες περιπτώσεις. Ένας οδηγός που θεωρεί ότι η Ferrari κλέβει, δεν μπορεί να είναι μέλος μας. Ο Ματία είπε ότι όλοι οι ελεγκτές της FIA εξέτασαν το ζήτημα. Τα δικά του λόγια δημιούργησαν όλα τα προβλήματα στην ομάδα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!