Ο Λιούις Χάμιλτον εντυπωσίασε τη Yamaha 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Λιούις Χάμιλτον εντυπωσίασε τη Yamaha 
Ο έξι φορές πρωταθλητής της Formula 1, οδήγησε τη μοτοσικλέτα του Βαλεντίνο Ρόσι και η Yamaha έμεινε έκπληκτη με το ρυθμό που μπορούσε να κρατήσει.

Σε μια εκδήλωση που έγινε μέσω της Monster Energy, ο Βαλεντίνο Ρόσι οδήγησε το μονοθέσιο του Λιούις Χάμιλτον και εκείνος, την εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Yamaha στο MotoGP. Ο επικεφαλής της ομάδας της Yamaha, εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ από τον Χάμιλτον και είπε ότι ήταν μια «ειδική μέρα με δύο θρύλους των σπορ».

«Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από την απόδοση του Λιούις. Πόσοι τετράτροχοι πρωταθλητές νομίζετε ότι μπορούν να έρθουν εδώ, να πάρουν μια M1 και να την οδηγήσουν έτσι; Είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις γρήγορα μια μοτοσικλέτα στην πίστα και ακόμη περισσότερο, μια μοτοσικλέτα του MotoGP. Η στιγμή που μου έμεινε ήταν όταν είχαν βγει εκτός πίστας και στέκονταν ο ένας δίπλα στον άλλο, πλάι στις M1 τους.

Ο Λιούις είπε ότι είναι οπαδός του MotoGP και του Βαλεντίνο εδώ και χρόνια. Ήταν όνειρό του να τρέξει μαζί του στην πίστα και να έχει μια τέτοια εμπειρία με μια αγωνιστική μοτοσικλέτα και πραγματοποιήθηκαν και τα δύο στην ίδια ημέρα.

Είναι φοβερό να βλέπεις έναν έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη Formula 1 που έχει πετύχει τόσα πράγματα όπως ο Χάμιλτον, να πραγματοποιεί τα όνειρά του σε ειδικές διοργανώσεις όπως αυτή» είπε ο επικεφαλής της Yamaha. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, ήταν ο δεύτερος αναβάτης του MotoGP που οδήγησε ένα υβριδικό μονοθέσιο της F1. Το 2016, πριν πάει στη Ducati, o Χόρχε Λορένθο είχε οδηγήσει τη Mercedes του 2014 στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!