Φερστάπεν: «Μπορώ να πάρω τίτλο με τη Red Bull» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Φερστάπεν: «Μπορώ να πάρω τίτλο με τη Red Bull» 
Ο Ολλανδός δεν γνωρίζει τι θα κάνει μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα, όμως είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να πάρει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Ο Μαξ Φερστάπεν περνά μια περίοδο που σκέφτεται διάφορα για το μέλλον του. Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα σκεφτεί μια καλή πρόταση μετά το 2021 που λήγει το συμβόλαιό του με τη Red Bull, αφήνοντας αιχμές ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη Mercedes αν φύγει ο Χάμιλτον μετά το τέλος της επόμενης σεζόν.

«Φυσικά και ξέρω ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ύστερα από το 2020. Έχω έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου. Όμως νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να δούμε τι θα κάνουμε στην αρχή της σεζόν, όχι στο τέλος της. Και από εκεί και πέρα, βλέπουμε τι θα γίνει. Μπορώ να πάρω τίτλο με τη Red Bull. Για αυτό και είμαι στην ομάδα» είπε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull στη Formula 1, είπε επίσης: «Ήταν η πιο δυνατή χρονιά του Μαξ στη Formula 1. Τρεις pole positions, που κράτησε όμως μόνο τις δύο και τρεις νίκες. Εννέα παρουσίες στο βάθρο, δηλώνουν εκπληκτική σταθερότητα και εντυπωσιακές επιδόσεις φέτος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!