Ferrari: «Ελεύθερος ανταγωνισμός για τους οδηγούς μας» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: «Ελεύθερος ανταγωνισμός για τους οδηγούς μας» 
Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, δηλώνει ότι θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά, ακριβώς όπως τελείωσαν τη φετινή!

Θα καταργηθεί το φαινόμενο του «πρώτου και δεύτερου» οδηγού στη Ferrari, από τη νέα χρονιά. Ο Ματία Μπινότο έμαθε πολλά από τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια, θα κοιτάξει να μη γίνουν τα ίδια λάθη.

«Τώρα έχουμε τελειώσει τη σεζόν και έχουμε χρόνο για την Αυστραλία. Όταν όμως ξεκινούσαμε πέρυσι, τα πράγματα ήταν αλλιώς. Είχαμε έναν ρούκι και έναν έμπειρο οδηγό. Αν κοιτάξεις τους τελευταίους αγώνες, ήταν ελεύθεροι να αγωνίζονται και αυτό θεωρώ ότι είναι το σημείο από το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε.

Ο Σαρλ τους εξέπληξε όλους, όχι μόνο εμένα. Είναι πάρα πολύ γρήγορος, αποδεικνύει ότι διαχειρίζεται την πίεση και χειρίστηκε ολόκληρη τη σεζόν. Είναι καλός στον ανταγωνισμό και στους αγώνες, είμαστε ευχαριστημένοι από εκείνον. Η χρονιά του ήταν φανταστική. Ξεκίνησε επτά φορές στην pole, κέρδισε δύο Γκραν Πρι και στην πρώτη του χρονιά σε εμάς, τελείωσε τη χρονιά μπροστά από τον
Σεμπάστιαν. Εξαιρετική επιτυχία» είπε ο επικεφαλής της Scuderia, Ματία Μπινότο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!