Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έγινε για τρίτη φορά πατέρας!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έγινε για τρίτη φορά πατέρας!
Ακόμη ένα παιδί προστέθηκε στην οικογένεια του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης λόγω των οικογενειακών του υποχρεώσεων.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κρατά πολύ μακριά την προσωπική του ζωή από το λαμπερό κόσμο της Formula 1. Όταν λοιπόν υπάρχει κάτι που βγαίνει στη δημοσιότητα, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία! Ο πιλότος της Ferrari μόλις χθες, έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Το τρίτο του παιδί ήρθε στον κόσμο, μετά από δύο κόρες που ήδη έχει, ωστόσο ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το φύλο του παιδιού, ενώ λίγοι γνώριζαν και ότι η γυναίκα του τέσσερις φορές πρωταθλητή ήταν έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, όλος ο κόσμος της Formula 1 ευχήθηκε στον Γερμανό, ο οποίος απουσίασε από τη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, πριν το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι. Ο Φέτελ έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσει τόσο μακριά τη ζωή του από τη δημοσιότητα, που πριν ένα χρόνο παντρεύτηκε σε μια άκρως μυστική και κλειστή τελετή. Να του ζήσει και το τρίτο, λοιπόν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!