To ετεροχρονισμένο πάρτι χωρίς θεατές του Κάρλος Σάινθ (pics)

Gazzetta team
To ετεροχρονισμένο πάρτι χωρίς θεατές του Κάρλος Σάινθ (pics)
Η τιμωρία του Χάμιλτον έφερε τον Σάινθ τρίτο στο Γκραν Πρι Βραζιλίας και ο Ισπανός πανηγύρισε το πρώτο βάθρο της καριέρας του με μία δική του αυθόρμητη τελετή απονομής!

O Kάρλος Σάινθ κατέκτησε από σπόντα την τρίτη θέση στη Βραζιλία μετά την τιμωρία του Λιούις Χάμιλτον. Ο Ισπανός τερμάτισε τέταρτος ωστόσο ανέβηκε στο βάθρο καθώς ο Βρετανός τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων ως υπαίτιος της σύγκρουσης με τη Red Bull του Άλμπον. Κρίμα ωστόσο που η επίσημη απονομή κυπέλλων στους τρεις καλύτερους οδηγούς είχε ολοκληρωθεί αρκετή ώρα πριν την απόφαση των αγωνοδικών σε βάρος του οδηγού της Mercedes και δεν υπήρχαν ούτε θεατές ούτε επίσημοι.

Ο Σάινθ δεν το έβαλε όμως κάτω και διοργάνωσε αυθόρμητα ένα «πάρτι απονομής» χωρίς θεατές για να γιορτάσει την τρίτη θέση του. Μόλις έφτασε στα πιτ της McLaren το επίσημο έγγραφο με την επιβεβαίωση της ποινής του Χάμιλτον, άρπαξε ο Ισπανός ένα μπουκάλι σαμπάνιας, το κύπελλο για τον τρίτο νικητή, τον πίνακα από τα πιτ με την τρίτη θέση του και κατευθύνθηκε μαζί με ανθρώπους της ομάδας του στο βάθρο πάνω από το γκαράζ της Mercedes στην πίστα του Ιντερλάγκος.

Εκεί διοργανώθηκε ένα κανονικό πάρτι νικητών με τον Σάινθ να πίνει και ένα μπουκάλι μπίρα του χορηγού του, ενώ πανηγύρισε έξαλλα με τα μέλη της ομάδας της McLaren. Μάλιστα δεν γλίτωσε το επιβαλλόμενο ντους σαμπάνιας από τον teammate του, Λάντο Νόρις, ενώ έγιναν μούσκεμα όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ετεροχρονισμένη τελετή.

Εννοείται ότι ο 25χρονος ήταν ευτυχισμένος, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του που ακολουθούν: «Ένα βάθρο. Νιώθεις περίεργα που δεν ήσουν παρών μετά τον αγώνα, όμως είμαι παρ΄ όλ΄ αυτά πολύ ευτυχισμένος. Ο αγώνας σήμερα ήταν απίστευτος. Η στρατηγική του ενός πιτ στοπ ήταν λίγο δύσκολη για εμένα όμως ωφέλησε τελικά.»

Η τρίτη θέση του Σάινθ και η όγδοη του Νόρις στο Γκραν Πρι Βραζιλίας επιβεβαίωσαν, ότι η McLaren αποτελεί την τέταρτη δυνατότερη ομάδα του πρωταθλήματος πίσω από τις Mercedes, Ferrari και Red Bull. Χάρη στους 19 βαθμούς που μάζεψε η McLaren από τους δύο πιλότους της στη Βραζιλία έχει χτίσει μία διαφορά 49 βαθμών από την πέμπτη ομάδα της Renault και κατέχει τον ανεπίσημο τίτλο του «Best of the Rest» πριν τον τελευταίο αγώνα στο Αμπού Ντάμπι. Σε αυτή τη θεαματική άνοδο έχει σημαντική συμβολή ο νέος διευθυντής της βρετανικής ομάδας, ο Γερμανός Αντρέας Ζάιντλ, που ανέλαβε εφέτος και άλλαξε τα πάντα στην ομάδα, όμως δεν του αρέσει η δημοσιότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!