Ferrari: «Θα αναλύσουμε το περιστατικό στο Μαρανέλο» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: «Θα αναλύσουμε το περιστατικό στο Μαρανέλο» 
Ως «ηλίθια ενέργεια» χαρακτήρισε το συμβάν μεταξύ των δύο οδηγών της Ferrari, ο επικεφαλής της ομάδας, Ματία Μπινότο, ενώ είπε ότι έχουν να κάνουν συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Ελλάδα - Φινλανδία με Super Derby προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για άλλη μια φορά η Ferrari είναι το θέμα συζήτησης, ύστερα από το Γκραν Πρι της Βραζιλίας. Το περιστατικό με τη σύγκρουση των δύο οδηγών «έπαιξε» πολύ και βέβαια, η ίδια η ομάδα οφείλει να το ερευνήσει, ώστε να λυθούν και να αποφευχθούν στο μέλλον. Ο επικεφαλής της ομάδας, Ματία Μπινότο, στις δηλώσεις του έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του.

«Δεν είναι το θέμα ποιον θα τιμωρήσουμε και ποιον θα κατηγορήσουμε. Σήμερα ήταν ελεύθεροι να παλέψουν, το ήξεραν αυτό και ο λόγος είναι ότι είχαμε ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ο,τι κι αν γινόταν και το μόνο που κρινόταν ήταν οι θέσεις τους στο πρωτάθλημα των οδηγών. Το ότι ήταν ελεύθεροι να παλέψουν όμως, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να κάνουν και ηλίθια πράγματα, ειδικά μεταξύ δύο teammates. Για εμένα, αυτό που έγινε σήμερα ήταν απλώς ένα ηλίθιο πράγμα». Στη συνέχεια, ο Μπινότο επεκτάθηκε στις δηλώσεις του και πρόσθεσε:

«Δεν τα έχουμε εξετάσει ακόμη τα πράγματα. Δεν θέλω να γίνει ακόμη. Πιστεύω όταν λύνεις τέτοιου είδους ζητήματα εν θερμώ καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα. Άκουσα και τους δύο, όμως θα υπάρχει χρόνος να συζητήσουμε όλοι μαζί στο Μαρανέλο αυτό που έγινε σήμερα, όπως και να αναλύσουμε βίντεο και δεδομένα. Όποια κι αν είναι η κατάληξη, το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε απογοητευμένοι και λυπούμαστε για την ομάδα, αλλά πρώτοι από όλους που θα πρέπει να τα αισθάνονται αυτά, είναι εκείνοι. Ήταν μια πολύ μικρή επαφή, αλλά με μεγάλες επιπτώσεις. Αλλά όπως κι αν έχει, μιλάμε για ένα ηλίθιο πράγμα που δεν έπρεπε να γίνει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!