Ο Αλεξάντερ Άλμπον συνεχίζει στη Red Bull και το 2020

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Αλεξάντερ Άλμπον συνεχίζει στη Red Bull και το 2020
Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Red Bull ο Άλμπον και θα οδηγεί το μονοθέσιο της ομάδας και για την επόμενη σεζόν, πλάι στον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Αλεξάντερ Άλμπον πήρε πολύ γρήγορα τα... πάνω του στη Formula 1. Πέρασε από την Toro Rosso στη Red Bull αλλάζοντας θέσεις με τον Πιέρ Γκασλί και τώρα η ομάδα ανανεώνει το συμβόλαιό του για ένα ακόμη έτος.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν τον επόμενο χρόνο, είναι μια μοναδική ευκαιρία αυτή που μου δίνεται. Είμαι υπόχρεος στη Red Bull που εμπιστεύεται εμένα και τα αποτελέσματά μου, από τότε που ήρθα στην ομάδα και είναι μεγάλο πράγμα που με κρατάει και για τον επόμενο χρόνο.

Φέτος ήταν μια καταπληκτική σεζόν για εμένα, ανέβηκα στη Red Bull στο μέσο της χρονιάς και αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα. Του χρόνου θα χρησιμοποιήσω όλα όσα πήρα από φέτος και με την εμπειρία που αποκόμισα θα βελτιωθώ για να παλεύω με τους κορυφαίους» είπε ο Αλεξάντερ Άλμπον μετά από την ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull στη Formula 1 είπε: «Ο Άλεξ τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Από το ντεμπούτο του στο Βέλγιο έκανε επτά τερματισμούς στην κορυφαία εξάδα, αυτό μιλάει από μόνο του. Ο Άλεξ έδειξε ότι αξίζει πλήρως να συνεχίσει με την Aston Martin Red Bull Racing. Έχει πολλά να μας δώσει ακόμη και ανυπομονούμε να τον δούμε πλάι στον Μαξ και το 2020».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!