Οργή στη Βρετανία κατά του «οικολόγου» Λιούις Χάμιλτον

Πέτρος Σηφαλάκης
Οργή στη Βρετανία κατά του «οικολόγου» Λιούις Χάμιλτον
Ο πιλότος της Mercedes στη Formula 1 δεν «έπεισε» ιδιαίτερα με το οικολογικό προφίλ που θέλει να προβάλλει και ξέσπασαν αντιδράσεις προς το πρόσωπό του.

Ο Λιούις Χάμιλτον προτρέπει τους οπαδούς του, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, να υιοθετήσουν ένα πιο οικολογικό προφίλ. Αναφέρει ότι εκείνος έχει ήδη γίνει Vegan, θίγει ζητήματα μόλυνσης του περιβάλλοντος και γενικότερα, εκφράζει ανησυχίες για το μέλλον του πλανήτη, σε τόσο έντονο βαθμό που κατηγορείται για «υποκρισία» από πολλούς.

Στη Βρετανία είναι ένα πολύ επίκαιρο θέμα συζήτησης και δεν λείπουν εκείνοι που λένε ότι δεν μπορείς να κρίνεις τέτοια ζητήματα, την ώρα που η δουλειά σου είναι να τρέχεις σε μια πίστα με έναν διψασμένο για καύσιμα πύραυλο εδάφους ή να διασχίζεις ολόκληρο τον πλανήτη με το ιδιωτικό σου τζετ.

«Να γίνετε vegans, είναι ο μόνος τρόπος για να σώσεις πραγματικά τον πλανήτη σήμερα και μπορεί να γίνει πάρα πολύ γρήγορα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να το πάρεις απόφαση» έγραψε ο Χάμιλτον μεταξύ άλλων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσθεσε: «ο κόσμος είναι ένα χάος και οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται. Θα κάτσω να αναλύσω τις σκέψεις μου. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται έστω λίγο για τον πλανήτη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!