Zαν Τοντ: «Ελπίζω να επισκεφθώ με τον Σουμάχερ ένα Γκραν Πρι»

Gazzetta team
Zαν Τοντ: «Ελπίζω να επισκεφθώ με τον Σουμάχερ ένα Γκραν Πρι»
Ο πρόεδρος της FIA δήλωσε, ότι ο Σουμάχερ δίνει κάθε ημέρα μάχη για τη βελτίωση της υγείας του και τόνισε, ότι ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα για τη νοσηλεία του Γερμανού σε κλινική του Παρισιού.

Ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, ελπίζει να επισκεφθεί μία ημέρα ένα Γκραν Πρι της Formula 1 παρέα με τον φίλο του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο πρώην διευθυντής της ομάδας της Ferrari δήλωσε συγκεκριμένα στην ιταλική εφημερίδα La Reppublica: «Είπα την αλήθεια, ότι παρακολουθώ μαζί του στην τηλεόραση Γκραν Πρι, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε κάποια ημέρα να πάμε μαζί σε έναν αγώνα της Formula 1». Ο Τοντ αποκάλυψε, ότι βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με τον 50χρονο Γερμανό και την οικογένειά του και τόνισε, ότι όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε την προσωπική ζωή του. «Δεν υπάρχουν νέα, εκτός από το γεγονός, ότι ο Μίκαελ παλεύει κάθε ημέρα για τη βελτίωση της υγείας του. Πρέπει να τον συνοδεύσουμε σε αυτή τη μάχη, να υποστηρίξουμε τη σύζυγό του Κορίνα, που είναι μία φανταστική γυναίκα και νοιάζεται γι αυτόν και τα παιδιά τους. Πρέπει να τους βοηθήσουμε και να σεβαστούμε στο μέγιστο τις επιθυμίες τους», ανέφερε ο Γάλλος επιστήθιος φίλος του Σούμι.

Για τον Τοντ είναι απολύτως φυσιολογικό το γεγονός, ότι ο κόσμος θέλει να μάθει για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ. Όπως δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα, «ο Μίκαελ είναι ένας θρύλος των μηχανοκίνητων σπορ. Δεν είναι αδικαιολόγητο, να του εύχεσαι τα καλύτερα και να θέλεις να μάθεις γι αυτόν, όμως εξαρτάται από την οικογένειά του, τι θέλει να πει και τι όχι». Ο ίδιος ο Σουμάχερ δεν μιλούσε ποτέ για τον εαυτό του και δεν είχε δείξει ποτέ φωτογραφίες των παιδιών του. «Γνωρίζουμε, ότι είχε ένα ατύχημα, που άφησε σημάδια. Και αυτό αποτελεί προσωπική υπόθεση», εξήγησε ο Τοντ.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA δυσαρεστήθηκε με τη διαρροή πληροφοριών στη δημοσιότητα σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη και τη θεραπεία του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 σε κλινική του Παρισιού. Όπως υποστήριξε ο Ζαν Τοντ χαρακτηριστικά, «διάβασα απίστευτα πράγματα για τη θεραπεία του και όπως πάντα, δεν μιλούν αυτοί, που γνωρίζουν κάτι. Και αυτοί, που δεν γνωρίζουν τίποτα, μιλούν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!