Λεκλέρ: «Ακόμη υπάρχει εμπιστοσύνη με τον Φέτελ» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Ακόμη υπάρχει εμπιστοσύνη με τον Φέτελ» 
Τα γεγονότα στον αγώνα της Ρωσίας δεν θα επηρεάσουν τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Ferrari, σύμφωνα με τον Σαρλ Λεκλέρ.

Μεγάλη η σύγχυση για τη Ferrari στον αγώνα του Σότσι, πολλά και τα «απόνερα» δηλώσεων της επόμενης ημέρας. Ο Σαρλ Λεκλέρ θέλει να διατηρήσει την καλή σχέση που έχει με τον teammate του, Σεμπάστιαν Φέτελ και βάζει στην άκρη τα ζητήματα που τους απασχόλησαν.

«Πιστεύω ότι είναι τεράστια υπόθεση και μεγάλο όφελος για την ομάδα, όταν ξέρεις ότι μπορείς να ποντάρεις στο ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να βοηθηθεί το άλλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η εμπιστοσύνη δεν έχει χαθεί με τον Σεμπ. Σεβάστηκα το πλάνο της ομάδας. Στην αρχή προφανώς έδωσα το slipstreaming στον Σεμπ. Ήξερα ότι θα προσπεράσει, όμως ξέραμε ότι θα αλλάζαμε ξανά σε pitstop αργότερα στον αγώνα. Και το κάναμε. Αν ο Λιούις είναι δίπλα δίπλα με τον Σεμπ, προφανώς θα προσπαθήσω να ωφελήσω τον Σεμπ και όχι τον Λιούις, είναι λογικό.

Αυτό ήταν που συμφωνήθηκε εξαρχής. Σε κάποια στιγμή είχαμε αυτοκίνητο ασφαλείας, ήταν δύσκολο αλλά προσπάθησα να μείνω όσο το δυνατόν πιο κοντά. Μετά, για δύο, τρεις γύρους προσπαθούσα αλλά δεν γινόταν να ακολουθήσω, ειδικά στο πρώτο και το δεύτερο sector, καθώς τα λάστιχα υπερθερμάνθηκαν και έμεινα πίσω. Όμως όπως είπα και στον ασύρματο, είχα 100% εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο τι θα κάνουν, ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν ο,τι είχαμε συμφωνήσει πριν τον αγώνα και αυτό έγινε τελικά στο pitstop» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!