Σεμπάσταν Φέτελ: «Φέρτε τους γαμ... V12 πίσω!»

Γιώργος Βαρίνος
Σεμπάσταν Φέτελ: «Φέρτε τους γαμ... V12 πίσω!»
Κόλαση στην ενδοεπικοινωνία του pit wall και των οδηγών της Ferrari! Η Ferrari δημιούργησε ένα άλλο πρόβλημα με τον Φέτελ να αγνοεί επιδεικτικά τις οδηγίες της ομάδας, στο να δώσει τη θέση του πίσω, στον Σαρλ Λεκλέρ όπως ήταν προαποφασισμένο και γίνεται χαμός στον ασύρματο. Μια ωραία ατμόσφαιρα.

Παραθέτουμε την ενδοεπικοινωνία της ομάδας όπως μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι που ο Φέτελ αναγκάστηκε να αποσυρθεί - προκαλώντας το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη του αγώνα στη Mercedes.

Καθώς ο αγώνας βρίσκεται στους πρώτους γύρους του, το pit wall ακούγεται να λέει στον Λεκλέρ: «Ο Σεμπάστιαν θα σε αφήσει να περάσεις στον επόμενο γύρο».

Ή έτσι νόμιζαν...

Ο Φέτελ λέει: «Θα τον αφήσω οπωσδήποτε, αλλά ας κρατήσουμε για άλλους δύο γύρους.».

Pit wall στον Φέτελ: «Σεμπ άσε τον Σάρλ...».

Ο Φέτελ απαντά: «Ναι αλλά, πες του να κλείσει τη διαφορά...».

Ο Λεκλέρ ωρύεται...: «Με βάλατε πίσω, σεβάστηκα τα πάντα ... Θα μιλήσουμε αργότερα, αλλά τώρα είναι δύσκολο να κλείσω το χάσμα, προφανώς».

Pit wall στον Φέτελ: «Σεμπ, ο Σαρλ προσπαθεί να κλείσει το κενό, άφησέ τον να περάσει, είναι πίσω 1,4 δευτ.».

To Pit wall σε απόγνωση ψάχνει να βρει λύσεις...: «Ψάχνουμε να σχεδιάσουμε μια 3η επιλογή, ο Σαρλ είναι τώρα 1.9 δευτ. πίσω».

Pit wall στον Φέτελ: «Είσαι το ταχύτερο αυτοκίνητο, το κεφάλι κάτω, κάνεις καλή δουλειά.».

Pit wall στον Λεκλέρ: «Σαρλ, θα κάνουμε την αλλαγή λίγο αργότερα, ο Λιούις είναι λίγο κοντά και θέλουμε να μεγαλώσουμε την διαφορά τώρα, θα το κάνουμε (την αλλαγή) αργότερα, απλά εστίασε στον αγώνα. Σε ευχαριστώ.».

Και ο Λεκλέρ απαντά: «Καταλαβαίνω πλήρως, μόνο που εγώ σας σεβάστηκα, σας έδωσα το slipstream χωρίς προβλήματα, αλλά στη συνέχεια στην προσπάθεια να πιάσω τον Σεμπ υπερθέρμανα τα ελαστικά. Εν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ... Βρείτε τρόπο να διαχειριστείτε την κατάσταση.».

Pit wall στον Λεκλέρ πριν από το pitstop: «Μπορείς να πιέσεις οριακά τώρα.».

Ο Φέτελ λέει: «Τα πίσω χάνουν απόδοση τώρα.».

Pit wall στον Φέτελ: «Ανησυχούμε ότι ο Χάμιλτον θα μείνει για πολύ ακόμα μέσα έκανε τώρα 1.38.8...».

Ο Φέτελ λέει: «Δεν έχω [MGU-] Κ.».

Pit wall στον Φέτελ: «Σταμάτα το αυτοκίνητο.»

Ο Φέτελ απαντά: «Είστε σοβαροί; Φέρτε πίσω αυτούς τους γαμ*******νους V12!!!!!!!!!!!!!!».

Είναι ξεκάθαρο πως ο εκνευρισμός σε όλους είναι έκδηλος. Έτσι δεν κερδίζονται οι αγώνες. Πάλι η Ferrari αυτοκτόνησε. Χρειάζεται άμεσα ένας Αγωνιστικός Διευθυντής με μπιγκ μπολς... ώστε να βάλει μια τάξη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!