Χάμιλτον: «Ποιο Party – Mode; H Ferrari έχει Jet – Mode»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Ποιο Party – Mode; H Ferrari έχει Jet – Mode»
Με…αεριωθούμενα αεροπλάνα συνέκρινε ο Λιούις Χάμιλτον τις Ferrari στις ευθείες, ο οποίος δεν περίμενε μάλιστα, ότι θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη σειρά εκκίνησης!

Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχθηκε, ότι η Mercedes δεν είχε καμία πιθανότητα, να κατακτήσει την Pole position για το Γκραν Πρι Ρωσίας. Η κύρια αιτία ήταν σύμφωνα με τον Χάμιλτον «η ‘’τρελή’’ ταχύτητα της Ferrari στις ευθείες», η οποία ανεβάζει την ιταλική ομάδα σε «ένα νέο επίπεδο». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, «όλοι μιλούν συνέχεια για το δικό μας ‘’Party – Mode’’, όμως αυτοί έχουν κάτι πολύ δυνατότερο, ένα Jet – Mode». Με βάση αυτά τα δεδομένα έμεινε ο Βρετανός «ικανοποιημένος» με τη δεύτερη θέση του, λέγοντας ότι «δεν περίμενα, ότι θα ξεκινήσω εδώ από την πρώτη σειρά».

Ο Χάμιλτον θα ξεκινήσει τον αγώνα με τη μεσαία κίτρινη γόμα, ποντάροντας να κερδίσει στο πόκερ των ελαστικών. «Με τα μεσαία ελαστικά δεν θα είναι βεβαίως εύκολη η εκκίνηση, όμως θα προσπαθήσω, να μείνω όσο μπορώ περισσότερο στη σκιά του Σαρλ, όσο θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, γιατί οι Ferrari ξεκινούν συνήθως πολύ καλά», ανέφερε ο βρετανός οδηγός της Mercedes.

Nα σημειώσουμε, ότι στον Χάμιλτον αρκεί η τρίτη θέση σε καθένα από τους έξι εναπομείναντες αγώνες για να κατακτήσει το έκτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!