1-2 η Ferrari με τον Λεκλέρ μπροστά στο FP3

Πέτρος Σηφαλάκης
1-2 η Ferrari με τον Λεκλέρ μπροστά στο FP3
Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ο Σαρλ Λεκλέρ ηγήθηκε του 1-2 της Ferrari, η οποία δείχνει πολύ δυνατή και στη Ρωσία.

Καλά ξεκίνησε και το Σάββατο για τη Ferrari στη Ρωσία, αφού ο Σαρλ Λεκλέρ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ έπιασαν τις πρώτες δύο θέσεις. Τα μονοθέσια της Ferrari έδειξαν πολύ γρήγορα και ικανά να διεκδικήσουν την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές, αργότερα το Σάββατο! Ο Λιούις Χάμιλτον τους ακολούθησε στην τρίτη θέση, με τον Βαλτέρι Μπότας να βρίσκεται τέταρτος και ο Μαξ Φερστάπεν έκλεισε την πεντάδα.

Γκροζάν, Άλμπον, Χούλκενμπεργκ, Νόρις και Μάγκνουσεν, συμπλήρωσαν τη δεκάδα. Ο Ντανιίλ Κβίατ στον αγώνα της πατρίδας του, είχε κάποια προβλήματα με το μονοθέσιό του και κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών «έμεινε» μέσα στην πίστα, με πρόβλημα στον κινητήρα του. Θα προχωρήσει σε αντικατάσταση αφού έτσι κι αλλιώς θα ξεκινήσει τον αγώνα τελευταίος, αποτέλεσμα των πολλών αλλαγών στα μηχανικά του μέρη τον τελευταίο καιρό. Δείτε τα αποτελέσματα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!