Λεκλέρ: «Είμαι χαρούμενος για τον Φέτελ, άξιζε τη νίκη» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Είμαι χαρούμενος για τον Φέτελ, άξιζε τη νίκη» 
Ο οδηγός της Ferrari αν και ενοχλήθηκε φανερά από το πλάνο της ομάδας και σε κάποια στιγμή, ήταν εκνευρισμένος, το «πήρε αλλιώς» και έδωσε συγχαρητήρια στον teammate του.

Στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης το πλάνο της Ferrari έφερε τα δύο της αυτοκίνητα στις πρώτες δύο θέσεις! Κέρδισε ο Φέτελ και ακριβώς πίσω του, ήταν ο Λεκλέρ, όμως η στρατηγική ήθελε τον Μονεγάσκο πίσω από τον Γερμανό καθώς τότε το 1-2 θα ήταν πιο εύκολο. Όπως είναι λογικό ο Λεκλέρ ενοχλήθηκε, το εξέφρασε από νωρίς στον ασύρματο και οι δηλώσεις του μετά αν και έγιναν σε ήπιο τόνο, άφησαν αιχμές. Στη συνέχεια προφανώς, σκέφτηκε καλύτερα τα πράγματα.

«Όπως είδατε όταν ήμουν στο αυτοκίνητο είχα ενοχληθεί πάρα πολύ, όμως τώρα έξω από τον αγώνα μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω πολύ πιο εύκολα τις επιλογές της ομάδας και την κατάσταση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλη την ομάδα, πάρα πολύ χαρούμενος για τον Σεμπ (Φέτελ) και σίγουρα το αξίζει. Τώρα, θα προχωρήσουμε μπροστά! Φυσικά θα ήθελα να ήμουν ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο βάθρο όμως αυτή είναι η ζωή και μερικές φορές, τα πράγματα πάνε έτσι. Σίγουρα θα επιστρέψω δριμύτερος στη Ρωσία!» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!