Το νέο ρολόι του Κίμι Ράικονεν στοιχίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ! 

Gazzetta team
Το νέο ρολόι του Κίμι Ράικονεν στοιχίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ! 
Πανάκριβο, εντυπωσιακό και πάρα πολύ σπάνιο είναι το νέο Richard Mille ρολόι που έχει στην κατοχή του ο Κίμι Ράικονεν, αφού η εταιρεία είναι χορηγός της Alfa Romeo Racing.

Υπάρχουν τα ακριβά, τα πανάκριβα και τα... απλησίαστα ρολόγια που δεν είναι μόνο η τιμή τους το «πρόβλημα», αλλά και η διαθεσιμότητά τους. Στην τελευταία κατηγορία, ανήκει το νέο RM 0-04 Kimi Raikkonen Limited Edition της Richard Mille. Το συγκεκριμένο ρολόι το έχει στην κατοχή του ο Κίμι Ράικονεν και είναι ο πρεσβευτής που το προωθεί, καθώς η εταιρεία είναι και χορηγός της Alfa Romeo Racing.

Στοιχίζει 1.063.000 δολάρια ή αλλιώς, σχεδόν 970.000€ και για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να έχει και τον ανάλογο τρόπο, εκτός από τα χρήματα, αφού μόλις 30 θα κατασκευαστούν και το ένα, ανήκει ήδη στον Κίμι. Φυσικά αφού φέρει το όνομα του Κίμι Ράικονεν, το συγκεκριμένο ρολόι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα motorsports και ειδικότερα, με τη Formula 1. Έχει κατασκευαστεί από εξωτικά υλικά, όπως ανθρακονήματα και τιτάνιο, μπορεί να αντέξει τρομερές δυνάμεις επιτάχυνσης που φτάνουν τα... 5.000G και ο Tourbillon μηχανισμός του εγγυάται τρομερή ακρίβεια και 70 ώρες αυτονομίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!