Χάμιλτον: «Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη» 
Το κακό σαββατοκύριακο που έκανε η Mercedes στη Σιγκαπούρη έβαλε σε σκέψεις τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος λέει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι δεν τρέφει αυταπάτες.

Η Ferrari έκανε το μαγικό 1-2 στη Σιγκαπούρη με νικητή τον Φέτελ και τον Σαρλ Λεκλέρ να τον ακολουθεί. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και σε μια πίστα που δεν είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της Scuderia, έκανε την ανατροπή και η Mercedes έμεινε πίσω. Ο Λιούις Χάμιλτον ακόμη διατηρεί ένα σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα, ο ίδιος όμως γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη και δεν σταυρώνει τα χέρια του.

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην αρχή της σεζόν, έχουμε ένα καλό βαθμολογικό πλεονέκτημα. Όμως αυτό εύκολα μπορεί να εξαλειφθεί. Δεν τρέφω αυταπάτες, το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη, κανείς δεν το έχει κερδίσει. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε. Μπορούμε να πάρουμε πολλά ακόμη από το αυτοκίνητο και από την ίδια την ομάδα, έχουμε πολλές δυνατότητες όλοι μαζί. Κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα και αυτό είναι εξαιρετικό. Πραγματικά το πιστεύω. Αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να νιώθουμε τον πόνο που ηττηθήκαμε και στον επόμενο αγώνα να... σηκώσουμε στροφές στους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε για καλύτερα αποτελέσματα» είπε ο Λιούις Χάμιλτον μετά το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!