Δεν περίμεναν τόσο καλά αποτελέσματα στη Ferrari

Gazzetta team
Δεν περίμεναν τόσο καλά αποτελέσματα στη Ferrari
O Mατία Μπινότο επιβεβαίωσε τη χρήση ενός νέου αεροδυναμικού πακέτου για τα μονοθέσια της Ferrari και παραδέχθηκε, ότι η ομάδα τα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο.

Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσαν για τον Ματία Μπινότο τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών για το Γκραν Πρι Σιγκαπούρης, όπου η Ferrari κατέκτησε την pole position με τον Σαρλ Λεκλέρ και την τρίτη θέση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Scuderia, «σήμερα πήγαν τα πράγματα καλύτερα από ό,τι ελπίζαμε. Ήρθαμε εδώ με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για την πίστα, το οποίο κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση. Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι η κατεύθυνση της εξέλιξης είναι σωστή, ιδιαίτερα για τον επόμενο χρόνο».

Ο Μπινότο διέκρινε επίσης αναπτερωμένο ηθικό στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά τις πρώτες νίκες στο Σπα και στη Μόντσα μπορούσες να διακρίνεις μία ώθηση στην ομάδα. Όλοι ήλπιζαν, ότι και εδώ θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε κάτι ξεχωριστό. Και σήμερα το πετύχαμε αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!