Λεκλέρ, ο «βασιλιάς» των pole positions για το 2019

Gazzetta team
Λεκλέρ, ο «βασιλιάς» των pole positions για το 2019
Ο οδηγός της Ferrari έχει κατακτήσει εφέτος πέντε φορές την pole position, ενώ στη Σιγκαπούρη πήρε όλα τα ρίσκα, διακινδυνεύοντας να χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του.

Eξακολουθεί να λάμπει το οδηγικό άστρο του Σαρλ Λεκλέρ. Ο νεαρός Μονεγάσκος κατέκτησε για τρίτη συνεχή φορά την pole position και θα εκκινήσει την Κυριακή πρώτος στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Ο οδηγός της Ferrari έχει εφέτος συνολικά στο ενεργητικό του πέντε pole positions, δηλαδή τις περισσότερες από όλους τους αντιπάλους του για το 2019. Όπως δήλωσε ο ίδιος, στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης πήρε όλα τα ρίσκα, ενώ για τον γύρο που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο αποκάλυψε τα εξής: «Ήταν ένας πολύ καλός γύρος. Όμως υπήρξαν μερικές στιγμές, στις οποίες παραλίγο να χάσω τον έλεγχο του αυτοκινήτου».

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τον Λεκλέρ, που επιβεβαίωσε το ρητό, ότι η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Ο 21χρονος οδηγός έλυσε και τον γρίφο της pole position από μία Ferrari σε μία πίστα, η οποία δεν ταιριάζει τόσο πολύ στα κόκκινα μονοθέσια, λέγοντας ότι «η ομάδα έφερε το πακέτο, που χρειαζόμασταν. Είχαμε σήμερα εδώ μερικά νέα μέρη, που λειτούργησαν άψογα. Αυτό έκανε σήμερα τη διαφορά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!