Λεκλέρ: «Έχω πολλά πράγματα ακόμη να βελτιώσω» 

Gazzetta team
Λεκλέρ: «Έχω πολλά πράγματα ακόμη να βελτιώσω» 
Ο πιλότος της Ferrari ακόμη και μετά τις νίκες του, κάνει την αυτοκριτική του, καθώς θέλει να βελτιώνεται μέσα από όλες του τις εμπειρίες, καλές ή κακές.

Ο Σαρλ Λεκλέρ έχει κερδίσει δύο Γκραν Πρι στη σειρά και πολλοί θα έλεγαν ότι έχει κερδίσει πολύ σε αυτοπεποίθηση και ικανότητες. Σίγουρα αυτά ισχύουν, όμως ο Μονεγάσκος οδηγός τονίζει ότι δεν είναι όλα καλά, επειδή κέρδισε σε δύο αγώνες. Η προετοιμασία που πρέπει να κάνει είναι πάρα πολύ μεγάλη πριν από κάθε Γκραν Πρι και θέλει να σκέφτεται τα λάθη του, ακόμη και μετά από μια νίκη!

«Πάντα εστιάζω στα αρνητικά και στα λάθη μου. Ακόμη και μετά από μια νίκη, ακόμη κι αν ένα Σαββατοκύριακο έμοιαζε ιδανικό στον έξω κόσμο, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μπορώ να βελτιώσω, ειδικά σε εμένα, με ηλικία μόλις 21 ετών. Έχω πολλά πράγματα ακόμη να βελτιώσω. Οπότε, πάντα εστιάζω στα αρνητικά, προσπαθώ να καταλάβω γιατί συνέβησαν και συνεχίζω να προσπαθώ να δουλεύω ώστε να κερδίσω τον επόμενο αγώνα» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ, λίγο πριν το Γκραν Πρι Σιγκαπούρης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!