Χάμιλτον: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα πήγαινα στη Ferrari» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα πήγαινα στη Ferrari» 
Ο πέντε φορές πρωταθλητής στη Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, δηλώνει πλήρης στη Mercedes, όμως δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο για το μέλλον της καριέρας του.

Η Ferrari είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση στη Formula 1 και αυτό το αναγνωρίζει ακόμη και ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός έχει συνδέσει το όνομά του με τη Mercedes όμως το μέλλον, δεν γνωρίζουμε τι επιφυλάσσει! Αυτό ακριβώς μας λέει με έμμεσο τρόπο και ο ίδιος. Σε δηλώσεις του μετά το Γκραν Πρι Ιταλίας στη Μόντσα, ο πέντε φορές πρωταθλητής της F1, είπε:

«Πρέπει να σκέφτεσαι ότι όταν είσαι μέρος της Mercedes, είσαι μέρος μιας οικογένειας για μια ζωή. Οπότε, θα είμαι 100% πλήρης αν τελειώσω εκεί την καριέρα μου και ας είναι να οδηγώ μια Ferrari μόνο στην προσωπική μου ζωή στο δρόμο. Αν θα με πείραζε αν δεν ήμουν ποτέ μέλος της Ferrari; Δεν νομίζω ότι μπορείς να φέρεις σε σύγκριση πράγματα που δεν γνωρίζεις. Δεν ξέρω, αλήθεια.

Λατρεύω το χρώμα στα μονοθέσιά τους, το πάθος των οπαδών τους, το πάθος της ομάδας κάτω από το βάθρο, είναι το κάτι διαφορετικό. Όμως κάποια πράγματα είναι γραφτά να γίνουν στη ζωή. Δεν ξέρω αν είναι ένα από τα πλάνα μου. Ο χρόνος θα δείξει. Στη Μόντσα πολλοί fans της Ferrari μου λένε να έρθω στην ομάδα τους, άλλοι μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε είμαι οπαδός της Ferrari αλλά σε σέβομαι. Ποτέ δεν θα είναι το ίδιο αν πήγαινα εκεί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!