H Williams θα συνεχίσει έως το 2025 με κινητήρες Mercedes 

Πέτρος Σηφαλάκης
H Williams θα συνεχίσει έως το 2025 με κινητήρες Mercedes 
Νέο συμβόλαιο υπέγραψε η Williams με τη Mercedes, με τη δεύτερη να προμηθεύει την πρώτη με κινητήρες στη Formula 1 έως και το 2025.

Νέο πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε η Williams με τη Mercedes. Η αγγλική ομάδα χρησιμοποιεί τους κινητήρες της Mercedes και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται έως και το έτος 2025 όπου λήγει το νέο τους συμβόλαιο! Οι δύο ομάδες συνεργάζονται από το 2014, δηλαδή με την εκκίνηση της υβριδικής εποχής της Formula 1. Θα προμηθεύονται τόσο τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, όσο και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας από τη Mercedes όμως το κιβώτιο ταχυτήτων θα το φτιάχνουν οι ίδιοι, όπως γίνεται και σήμερα δηλαδή.

«Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τη Mercedes τα τελευταία χρόνια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους για ακόμη πέντε χρόνια. Η Mercedes είναι από τους πιο πετυχημένους κατασκευαστές κινητήρων στην F1 και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να έχουν μια απίστευτα ανταγωνιστική θέση στους κινητήρες τους. Από τον καιρό που έχουμε περάσει μαζί είμαστε πραγματικοί φίλοι πλέον με την ομάδα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους» είπε η Κλερ Γουίλιαμς, επικεφαλής της ομάδας της Williams.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!