Λεκλέρ: «Αγνόησα απλά την ασπρόμαυρη σημαία» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Αγνόησα απλά την ασπρόμαυρη σημαία» 
Η προειδοποίηση που δέχτηκε ο Σαρλ Λεκλέρ δεν τον... άγγιξε και πολύ, καθώς είχε κλειδώσει σε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη.

Ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν ο δεύτερος οδηγός που έλαβε προειδοποιητική σημαία, μετά τον Γκασλί στο Σπα. Ο πιλότος της Ferrari προειδοποιήθηκε με απρόμαυρη σημαία στη Μόντσα, όμως δηλώνει πως δεν σκέφτηκε και πολύ εκείνη την ώρα. «Ήξερα ότι ήμουν στο όριο. Ήθελα όμως να τα δώσω όλα για να έχω αυτή τη νίκη. Δεν την είχα καν στο πίσω μέρος του μυαλού μου τη σημαία. Προσπάθησα να είμαι στα αποδεκτά όρια και αυτό έκανα τελικά, οπότε είμαι και ευτυχισμένος που έφερα τη νίκη στο σπίτι».

Στη συνέχεια ο Μονεγάσκος μίλησε για το συναίσθημα που του προκάλεσε η δεύτερη σερί νίκη του: «Εννοείται, ότι είναι τρομερή αίσθηση. Δεν είχαμε εύκολο ξεκίνημα στη σεζόν, έκανα αρκετά λάθη και νομίζω ότι μπορούμε να καταλογίσουμε κάποια στην ηλικία μου. Δεν είναι δικαιολογία όμως. Νομίζω ότι μεγάλωσα αρκετά φέτος, μετά το ξεκίνημα της σεζόν. Καταλαβαίνω τις κριτικές. Δεύτερος χρόνος στην F1, είμαι ήδη στη Ferrari, όλα έγιναν πολύ νωρίς. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι η Ferrari πιστεύει σε εμένα. Είχαν πολλά δεδομένα, πιστεύω τα ανέλυσαν στο έπακρο. Δεν θα ήταν μια εύκολη επιλογή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!