Λεκλέρ: «Κέρδισα τον Χάμιλτον χάρη στη μάχη με τον Φερστάπεν» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Κέρδισα τον Χάμιλτον χάρη στη μάχη με τον Φερστάπεν» 
Μετά τη νίκη του στη Μόντσα, ο Σαρλ Λεκλέρ λέει ότι πήρε μάθημα από τη σκληρή του μάχη με τον Φερστάπεν στην Αυστρία και έτσι κατάφερε να κερδίσει τον Βρετανό.

Δεύτερη σερί νίκη έκανε η Ferrari και ο Λεκλέρ στο περασμένο Γκραν Πρι και μάλιστα, όχι σε οποιαδήποτε πίστα, αλλά στη Μόντσα! Ο Μονεγάσκος μετά από πολύ σκληρή μάχη με τον Λιούις Χάμιλτον ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όμως αποκαλύπτει ότι μια άλλη μάχη τον έμαθε να ανταγωνίζεται με αυτό τον τρόπο.

«Μετά την Αυστρία και τη μάχη με τον Φερστάπεν είναι ξεκάθαρο ότι μπορώ να πάω ένα βήμα παραπέρα στο πως αμύνομαι. Αντιμετωπίζω πλέον την επιθετικότητα των οδηγών. Η Αυστρία λοιπόν με βοήθησε να αλλάξω την προσέγγισή μου και χάρη σε αυτή σήμερα, κατάφερα να κερδίσω. Φυσικά ήμασταν στο όριο όμως είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα με αυτό τον τρόπο.

Είχα συνεχώς την προσοχή μου στον ασύρματο και πήρα ασπρόμαυρη σημαία επειδή άλλαξα θέση κατά το φρενάρισμα. Για να είμαι εντελώς ειλικρινής, ήξερα ότι είναι στα δεξιά μου, φρέναρε λίγο νωρίς. Μάλλον έγινε επίτηδες επειδή δεν ήθελε να προσπαθήσει να πάει από την εξωτερική. Αισθάνομαι όμως ότι άφησα κενό ενός αυτοκινήτου. Δεν είδα φωτογραφίες αλλά είμαι σίγουρος ότι άφησα. Είναι καλό αν μπορούμε να αγωνιζόμαστε πιο ανταγωνιστικά» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ, μετά τη νίκη του στο Γκραν Πρι Ιταλίας!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!