Χάμιλτον: «Ίσως νικούσα, αν είχα μερικούς γύρους ακόμη»

Γιώργος Βαρίνος
Χάμιλτον: «Ίσως νικούσα, αν είχα μερικούς γύρους ακόμη»
Ο Λιούς Χάμιλτον έδωσε συγχαρητήρια στον Λεκλέρ για τη νίκη του, υπογράμμισε ότι οι Ferrari ήταν γρήγορες και χαρακτήρισε ‘’καταπληκτικούς’’ τους θεατές του αγώνα στο Σπα.

Ο Λιούις Χάμιλτον θα ήθελε σίγουρα τη νίκη στο Σπα, ωστόσο μπορεί να βλέπει το ποτήρι του μάλλον μισογεμάτο παρά μισοάδειο, καθώς ο Φερστάπεν εγκατέλειψε, ενώ με τη δεύτερη θέση του αύξησε τη διαφορά του και από τους Μπότας και Φέτελ. Ο Βρετανός δήλωσε, ότι «τα έδωσα όλα σε αυτόν τον αγώνα. Στο τέλος πλησίασα πολύ, αλλά δεν αρκούσε αυτό για τη νίκη. Το κοινό ήταν καταπληκτικό, δυσκολευόμουν να κρατήσω επαφή με τις Ferrari, επειδή ήταν πολύ γρήγορες. Ίσως να νικούσα πάντως, αν υπήρχαν μερικοί γύροι ακόμα».

Ο Βρετανός αναγνώρισε πάντως την ανωτερότητα του Λεκλέρ. «Συγχαρητήρια στον Σαρλ. Ήταν δυνατός και νίκησε δίκαια, ήταν αναμενόμενο, ότι θα συνέβαινε αυτό κάποια στιγμή», δήλωσε ο οδηγός της Mercedes. Μάλιστα ο Χάμιλτον ανέφερε με μία δόση χιούμορ, ότι «ο αριθμός 44 με τον οποίο συμμετέχω στο πρωτάθλημα, είναι γούρικος για εμένα, καθώς σήμερα τρέξαμε 44 γύρους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!