Με 1-2 ξεκινάει η Ferrari την πορεία της στο Βέλγιο

Πέτρος Σηφαλάκης
Με 1-2 ξεκινάει η Ferrari την πορεία της στο Βέλγιο
Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Σπα έφερε τον Σεμπάστιαν Φέτελ στην πρώτη θέση και τον teammate του, Σαρλ Λεκλέρ, δεύτερο!

Με το δεξί ξεκινάει την επιστροφή από το καλοκαιρινό break η Ferrari. Οι δύο οδηγοί της κατάφεραν να είναι οι πιο γρήγοροι στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, για το Γκραν Πρι Βελγίου, την ώρα που οι Mercedes έμειναν πίσω και από τις Red Bull! Πιο συγκεκριμένα, ταχύτερος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Σαρλ Λεκλέρ τον ακολούθησε, ενώ τρίτος είναι ο Μαξ Φερστάπεν!

Ο Άλεξ Άλμπον, στην πρώτη επαφή του με τη Red Bull (ήρθε από την Toro Rosso) έφτασε στην τέταρτη ταχύτερη θέση και ο Βαλτέρι Μπότας με τον Λιούις Χάμιλτον, περιορίστηκαν στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα. Στρολ, Ρικιάρντο, Πέρεθ και Σάινθ συμπληρώνουν τη δεκάδα. Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών έκλεισε χωρίς κάποια σύγκρουση. Τα μόνα προβλήματα που αναφέρθηκαν αφορούν τις δύο Mercedes, που ο Μπότας με τον Χάμιλτον έκαναν λόγο για μειωμένη απόδοση από τον κινητήρα τους και επέστρεψαν στο γκαράζ της ομάδας λίγο μετά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!