Ξεκίνημα με καρτ για τον γιο του Κίμι Ράικονεν (pics)

Gazzetta team
Ξεκίνημα με καρτ για τον γιο του Κίμι Ράικονεν (pics)
Ο τετράχρονος Ρόμπιν Ράικονεν πήρε το βάπτισμα του πυρός στα καρτ, αν και σύμφωνα με τον διάσημο πατέρα του προτιμά προς το παρόν τις μοτοσικλέτες!

Ο Ρόμπιν Ράικονεν οδήγησε για πρώτη φορά καρτ και ο Ιceman ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σαν κλασικός χαζομπαμπάς μία πρώτη φωτογραφία του πιτσιρικά με κράνος, όπου τον ονομάζει…Aceman. Ο Φιλανδός είχε ανακοινώσει ήδη τον Μάιο, ότι θα έβαζε τον γιο του εφέτος το καλοκαίρι να οδηγήσει καρτ, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ο τετράχρονος Ρόμπιν ενδιαφερόταν μέχρι τότε περισσότερο για τις μοτοσικλέτες.

Ο οδηγός της Alfa Romeo είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη, ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Μίντου θα υποστηρίξουν τα παιδιά τους σε οτιδήποτε αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους. «Αν θέλουν να γίνουν και χορευτές, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Το σημαντικότερο είναι, να χαίρονται αυτό που κάνουν», είχε δηλώσει ο Iceman, που αναφέρθηκε και στη δίχρονη κόρη του Ριάνα. Ο Ράικονεν αποκάλυψε, ότι η μικρή κάθισε ήδη σε καρτ, για να πάρει όμως μόνον μία πρώτη γεύση, αφού δεν το οδήγησε και τόνισε, ότι «θα έρθει και η σειρά της σε μερικά χρόνια». Να πούμε επίσης, ότι έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Ριάνα πάνω σε Quad.

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του υιού Ράικονεν ποικίλουν. Ένας χρήστης γράφει με χιούμορ για τον Ρόμπιν, ότι «αυτή τη στιγμή είναι αρκετά νέος, για να πάρει μία θέση στην ομάδα της Red Bull». Ως γνωστόν, το δίδυμο των οδηγών των «Ταύρων» απαρτίζεται από τον Μαξ Φερστάπεν, που θα κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου τα 22 χρόνια και από τον 23χρονο Αλεξ Άλμπον, ο οποίος αντικατέστησε πρόσφατα τον επίσης 23χρονο Γάλλο, Πιερ Γκασλί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!