Λεκλέρ: «Ο Φέτελ είναι καλύτερος στους μεγάλους αγώνες»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Ο Φέτελ είναι καλύτερος στους μεγάλους αγώνες»
Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari αποκαλύπτει ότι δεν τα πάει καλά με τη φθορά των ελαστικών του και ότι ο teammate του, τη διαχειρίζεται καλύτερα.

Αλλαγή στον τρόπο που οδηγεί θέλει να κάνει ο Σαρλ Λεκλέρ, για να μπορέσει να είναι πιο αποδοτικός στους μεγάλους αγώνες. Η επιθετικότητά του έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη φθορά των ελαστικών του, που τον αφήνουν εκτεθειμένο πρόωρα και δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα ήθελε. Αφορμή για την αλλαγή του σκεπτικού του ήταν η προσπέραση που είχε πρόσφατα από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος του πήρε την τρίτη θέση και τον άφησε στην τέταρτη, αφού είχε πολύ πιο αποδοτικά ελαστικά.

«Ήταν δύσκολο εκείνη τη μέρα. Είχα πρόβλημα με τα πίσω ελαστικά μου από τη μέση του αγώνα και ύστερα. Ήταν έτοιμα να παραδώσουν πνεύμα. Το pit stop έγινε νωρίς σχετικά, επειδή είχα θέμα με τα πίσω ελαστικά και μετά, συνέχισα να έχω, αφού οδηγούσα με τους ίδιους ρυθμούς. Ο Σεμπάστιαν είναι σίγουρα καλύτερος σε αυτό, κάτι κάνει καλύτερα από εμένα στους μεγάλους αγώνες και δεν έχει τόση φθορά» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!