Άλμπον: «Απίστευτο που θα τρέχω με τη Red Bull»

Πέτρος Σηφαλάκης
Άλμπον: «Απίστευτο που θα τρέχω με τη Red Bull»
Ο οδηγός της Toro Rosso που πήρε «προαγωγή» στη Red Bull, δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε μια του σεζόν στην F1 κατάφερε να φτάσει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Η Red Bull αποφάσισε να φέρει για teammate του Μαξ Φερστάπεν, τον Αλεξάντερ Άλμπον και ο Πιέρ Γκασλί που είχε αυτή τη θέση μέχρι τώρα, «υποβιβάστηκε» στην Toro Rosso. Η «αλλαγή» ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει από το Γκραν Πρι Βελγίου και μετά. Ο Αλεξάντερ Άλμπον πάντως, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι του συμβαίνει, στην πρώτη του χρονιά στη Formula 1!

«Απίστευτο που μου δίνεται αυτή η τεράστια ευκαιρία! Δεν μπορώ να ευχαριστήσω περισσότερο όσους πίστεψαν σε εμένα και το κάνουν αυτό πραγματικότητα. Είναι ένα άλμα στα βαθιά νερά αλλά είμαι έτοιμος, φοράω το μαγιό μου! Ευχαριστώ όλους στην Toro Rosso και ειδικότερα τον Φραντς Τοστ, τον επικεφαλής της ομάδας για την τεράστια ευκαιρία που είχα να μπω στη Formula 1 και την ασταμάτητη υποστήριξη που είχα σε κάθε στιγμή της πρώτης μου χρονιάς στο σπορ! Τώρα, εστιάζω στον πρώτο μου αγώνα με την ομάδα στο Σπα του Βελγίου» είπε ο Αλεξάντερ Άλμπον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!