Η Formula 1 μένει Μεξικό μέχρι το 2022

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Formula 1 μένει Μεξικό μέχρι το 2022
Νέα ανανέωση συμβολαίου έκανε το Μεξικό με τη Formula 1 και το Γκραν Πρι που διεξάγεται εκεί, θα συνεχίσει κανονικά έως και το τέλος του 2022.

Είναι πλέον επίσημο, ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε Formula 1 στο Μεξικό μέχρι τουλάχιστον το 2022. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε μια νέα συμφωνία και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο που εξασφαλίζει τριετή συνεργασία.

Το Γκραν Πρι θα συνεχίσει να διεξάγεται στην ίδια πίστα (Autodromo Hermanos Rodriguez) και θα φιλοξενεί τους εκατομμύρια οπαδούς της Formula 1 που βρίσκονται στο Μεξικό. Το 1963 ήταν η χρονιά που η συγκεκριμένη πίστα φιλοξένησε αγώνα της Formula 1 και από το 2015, από την πίστα έχουν περάσει περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια οπαδοί.

Γενικότερα η Formula 1 βρίσκεται σε μια φάση που «πειραματίζεται» με το καλεντάρι της. Σύντομα θα έχουμε νέα Γκραν Πρι στο προσκήνιο, με συζητήσεις να γίνονται για τη Σαουδική Αραβία, αλλά και άλλα μέρη του κόσμου που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον στο σπορ. Πάντως, οι αγώνες κάθε χρονιάς αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότεροι, με αμφίβολες «συνέπειες» ως προς τη φόρμα των οδηγών και των ομάδων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!