Red Bull: «Ο Γκασλί είναι πληγή για την ομάδα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Red Bull: «Ο Γκασλί είναι πληγή για την ομάδα»
Τα μέτρια αποτελέσματα του πιλότου οδηγούν τη Red Bull σε όχι τόσο κολακευτικές δηλώσεις για τον Γάλλο, ενώ τώρα με την πολύ καλή πορεία του Μαξ Φερστάπεν, οι αδυναμίες του έχουν αρχίσει να φαίνονται.

Η απουσία αποτελεσμάτων από την πλευρά του Πιέρ Γκασλί είναι ένα πλήγμα για τη Red Bull, καθώς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, συγκεντρώνει βαθμούς σχεδόν αποκλειστικά από τον Φερστάπεν. Εκτός του πρωταθλήματος κατασκευαστών, ο Γκασλί δημιουργεί ένα κλίμα «δύο ταχυτήτων» στη Red Bull, ένα που μάχεται με τις Ferrari και τις Mercedes (Φερστάπεν) και ένα που μάχεται με τις Alfa Romeo και τις McLaren.

«Δεν ήταν τόσο καλό Σαββατοκύριακο για τον Πιέρ. Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, ο πρώτος γύρος δεν ήταν καλός, δεν πρέπει να κοντραριζόμαστε με τις McLaren και τις Alfa Romeo. Τον θέλουμε να μάχεται με τις Ferrari και τις Mercedes, οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε να το πετύχει αυτό, θα το κάνουμε. Το να μην έχουμε δύο μονοθέσια να βρίσκονται μπροστά και να το κάνει μόνο ο Μαξ, είναι μια πληγή για εμάς. Ειδικότερα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Στην Ουγγαρία σκοράραμε σχεδόν ίδιους βαθμούς με τη Ferrari και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τους είχαμε ξεπεράσει» είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ, «αφεντικό» της Red Bull.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!