Δηλητηριώδη σχόλια μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ

Gazzetta team
Δηλητηριώδη σχόλια μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ
Αιχμηρές δηλώσεις, που στάζουν δηλητήριο, έκανε ο Χάμιλτον για τον Ρόσμπεργκ, όταν έμαθε, τι είχε γράψει γι αυτόν ο πρώην teammate του στη Mercedes.

O αγώνας στο Ουγγαρόρινγκ ήταν τόσο ενδιαφέρον, ώστε όλα τα άλλα θέματα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Ένα από αυτά αφορούσε την «αιώνια κόντρα» μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Νίκο Ρόσμπεργκ, που συνεχίζεται ακόμη και μετά την αποχώρηση του Γερμανού από την ενεργό δράση. Την αρχή έκανε ο Ρόσμπεργκ με σχόλιά του στο προσωπικό του blog, αλλά με σπόντες στον τηλεοπτικό σταθμό RTL.

Μάλιστα το Σάββατο, τα σχόλια του Ρόσμπεργκ έγιναν ακόμη επιθετικότερα κατά του πρώην teammate του. Συγκεκριμένα ο Γερμανός υποστήριξε, ότι ο Χάμιλτον αρχίζει και έχει σταδιακά μειωμένη απόδοση λόγω της ηλικίας του και ότι βρίσκεται πλέον σε πτωτική πορεία. Εννοείται, ότι ο σχολιασμός του Ρόσμπεργκ έφτασε στα αυτιά του Χάμιλτον, που αντέδρασε λέγοντας τα εξής: «Δεν έχω ιδέα, ποιος τα διαβάζει αυτά. Όμως δεν έχουν καμία επίδραση στη ζωή μου. Νομίζω, ότι τα αποτελέσματά μου μιλούν από μόνα τους. Υπάρχουν πάντα άτομα, που δεν ήταν ποτέ τόσο επιτυχημένα όπως εγώ και θέλουν να με μειώσουν. Όμως αυτό είναι o.k.».

Μάλιστα ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υιοθέτησε και ένα ξένο σχόλιο, που είχε διαβάσει κάπου αλλού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν λες κάτι τέτοιο για κάποιον άλλον, τότε δεν αφορά συνήθως τον άλλον, αλλά εσένα τον ίδιο».

Τελικά οι δύο άνδρες «είναι μία ωραία ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!