Mε σπασμένο κάθισμα έτρεχε μετά τη σύγκρουση ο Φερστάπεν

Gazzetta team
Mε σπασμένο κάθισμα έτρεχε μετά τη σύγκρουση ο Φερστάπεν
Μετά τη σύγκρουση με τον Φέτελ έσπασαν οι βάσεις στήριξης του καθίσματος του Ολλανδού, πράγμα που τον δυσκόλεψε αρκετά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Μαξ Φερστάπεν αποκάλυψε, ότι μετά το ατύχημα με τον Φέτελ είχε χαλάσει το κάθισμα του μονοθεσίου του. Ο Ολλανδός δήλωσε, ότι το κάθισμα είχε αποκοπεί από τις βάσεις του είτε λόγω της σφοδρής σύγκρουσης με τη Ferrari του Γερμανού είτε εξαιτίας της εξόδου της Red Bull εκτός πίστας.

«Κάθε φορά που φρενάριζα, γλιστρούσα προς τα εμπρός. Και στις στροφές υψηλών ταχυτήτων γλιστρούσα προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά», ανέφερε ο Φερστάπεν. Ο 21χρονος περιέγραψε επίσης ως εξής τη σύγκρουση με τον Φέτελ: «Επιτέθηκα, προσπέρασα από την εξωτερική και υπερασπίστηκα τη θέση μου στη στροφή 17. Τότε έπεσε αυτός στο πίσω μέρος μου. Πιστεύω, ότι έχασε ξεκάθαρα το σωστό σημείο φρεναρίσματος και τα ελαστικά μπλοκάρισαν, με αποτέλεσμα να με χτυπήσει. Ωστόσο δώσαμε εξηγήσεις μεταξύ μας και μου ζήτησε συγγνώμη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!