Tο συγκινητικό δώρο του Χάμιλτον στον Φρανκ Γουίλιαμς

Gazzetta team
Tο συγκινητικό δώρο του Χάμιλτον στον Φρανκ Γουίλιαμς
Ο ιδρυτής της ομάδας της Williams γιορτάζει εφέτος 50 χρόνια στη Formula 1 και ο Χάμιλτον του έκανε δώρο μία βόλτα στην πίστα του Σίλβερστοουν με μία Mercedes S-class.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε έναν γρήγορο γύρο στην πίστα του Σίλβερστοουν, που θα τον θυμάται σε όλη του τη ζωή, αν και έμεινε κρυφός από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν πραγματοποίησε αυτόν τον γύρο με το ασημί του μονοθέσιο, αλλά με μία πολυτελή λιμουζίνα Mercedes S-class έχοντας ως συνοδηγό του τον συμπατριώτη του Φρανκ Γουίλιαμς, που βρίσκεται από το 1986 καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τον τραυματισμό του σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο σερ Φρανκ γιορτάζει εφέτος στο Σίλβερστοουν τα 50 χρόνια εμπλοκής του στη Formula 1 και θα παρακολουθήσει δια ζώσης το Βρετανικό Γκραν Πρι, αν και συνήθως απέχει πλέον από τα δρώμενα μετά την ανάληψη της διεύθυνσης της ομάδας της Williams από την κόρη του Κλαιρ. Ο Χάμιλτον πήρε κρυφά τον διάσημο συμπατριώτη και έκανε μαζί του μία γρήγορη βόλτα στην πίστα του Σίλβερστον, θέλοντας έτσι να τον τιμήσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Μάλιστα η συγκεκριμένη χειρονομία είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για τον Φρανκ Γουίλιαμς, επειδή έγινε 40 χρόνια μετά την παρθενική νίκη της ομάδας του στην ίδια πίστα, με οδηγό τον Ελβετό Κλέι Ρεγκατσόνι.

Μακάρι να σπάσει η Williams το ρόδι στο Σίλβερστοουν και να καταφέρει να κερδίσει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο οδηγούς της, Κούμπιτσα και Ράσελ, τους πρώτους εφετινούς βαθμούς για τη βρετανική ομάδα. Θα είναι σίγουρα μια παρηγοριά για τον Φρανκ Γουίλιαμς, του οποίου η ομάδα έχει βγάλει Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Formula 1, όπως οι Κέκε Ρόσμπεργκ, Νέλσον και Νάιτζελ Μάνσελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!